Správy

Na Šariši je úplne uzavretá cesta, vodiči ju musia obchádzať až do polovice augusta

Dôvodom je realizácia rekonštrukcie mosta cez Richvaldský potok.

Ilustračný obrázok k článku Na Šariši je úplne uzavretá cesta, vodiči ju musia obchádzať až do polovice augusta
Zdroj: TASR/František Iván

Štátna cesta III/3497 v obci Richvald v okrese Bardejov je od pondelka 2. 5. až do 20. augusta úplne uzavretá. Dôvodom je realizácia rekonštrukcie mosta cez Richvaldský potok. O plánovanej uzávere informuje prešovská krajská polícia na sociálnej sieti.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

„Náhradná obchádzková trasa je vedená a vyznačená existujúcim smerovým značením v smere Krivé – Kľušovská Zábava na mesto Prešov a v opačnom smere Kľušovská Zábava – Krivé na mesto Stará Ľubovňa,“ uvádza.

Trasy obchádzok

Spresňuje, že obchádzková trasa smerom na Krivé a Kľušovskú Zábavu povedie od obce Richvald po ceste III/3497 cez Krivé, Kružlov a Gerlachov, následne po ceste I/77 smer Tarnov, Rokytov, Mokroluh, Bardejov, po ceste II/545 smer Kľušovská Zábava a po cestách III/3491 a III/3497 do obce Richvald.

V smere Kľušovská Zábava – Krivé povedie od Richvaldu po ceste III/3497 smer Kľušovská Zábava, následne po cestách III/3491 a II/545 smer Bardejov, v Bardejove po ceste I/77 smer Mokroluh, Rokytov, Tarnov, Gerlachov a po ceste III/3497 smer Kružlov, Krivé.

ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM