Krimi

Na priechode pre chodcov v Prešove vyhasol život: Vodič zrazil ženu (†73) a ušiel

Hrôza na priechode pre chodcov v Prešove. Na Budovateľskej ulici došlo k zrazeniu dôchodkyne, ktorá zraneniam podľahla. Vodič z miesta nehody ušiel.

Ilustračný obrázok k článku Na priechode pre chodcov v Prešove vyhasol život: Vodič zrazil ženu (†73) a ušiel
2
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj

V piatok večer došlo podľa polície na Budovateľskej ulici v Prešove k dopravnej nehode.

Nezastavil a odišiel

„Vodič motorového vozidla zrazil na priechode pre chodcov chodkyňu (†73). Vodič po zrážke nezastavil, z miesta odišiel a neposkytol potrebnú pomoc. Chodkyňa zraneniam podľahla,“ uviedla prešovská polícia na sociálnej sieti.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Prešove začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a prečinu neposkytnutie pomoci.

„V prípade prebieha znalecké skúmanie v odbore doprava a vyšetrovateľ naďalej vykonáva všetky potrebné procesné úkony,“ znejú ďalšie informácie od polície.

Bol stotožnený

V súvislosti s týmto prípadom polícia zaznamenala informáciu, že vodičom vozidla, ktoré chodkyňu zrazilo, mal byť policajt.

„Vodič bol stotožnený, ide o muža (48) z Prešova, ktorý nie je príslušníkom Policajného zboru SR. Obvinenie konkrétnej osobe doposiaľ nebolo vznesené z dôvodu prebiehajúceho znaleckého skúmania,“ zakončili informácie muži zákona.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Obrazom: Na Budovateľskej ulici v Prešove muž zrazil dôchodkyňu
2
Galéria
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM