Správy

Muži môžu byť tiež týraní: Na Prešovčana Zdena vyvíjala priateľka psychický TEROR

Vzťahy medzi mužom a ženou sú často mimoriadne krehké, neraz končia zbytočným rozvodom. To, čo prežil náš čitateľ Zdeno je však akoby zo zlého filmu.

Ilustračný obrázok k článku Muži môžu byť tiež týraní: Na Prešovčana Zdena vyvíjala priateľka psychický TEROR
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Prešovčan Zdeno si dlho nevedel nájsť serióznu partnerku. Hľadal ju aj na internete, ale po zlých skúsenostiach to radšej nechal.

Okamžitý bozk

„Neviem si ani predstaviť osloviť neznámu ženu len tak na ulici. Preto mi prišlo vhod po rokoch home officu pracovať medzi ľuďmi a tam bola príležitosť nadviazať nový kontakt,“ rozhovoril sa o svojom skutočnom príbehu pre náš portál Prešov Dnes 24. V tom čase mal 30 rokov a povedal si, že toto by konečne mohla byť jeho šanca spoznať životnú lásku.

„Postupne som si vytypoval kolegyňu Žanetu, ktorú som si vedel predstaviť po svojom boku. Chcel som, aby si ma všímala a začali sme sa stretávať aj mimo práce. Išlo to hladko, hoci bola po nedávnom rozchode. Už na našom prvom stretnutí ma chcela pobozkať. Šokovalo ma to,“ spomína na začiatky.

Úvahy o svadbe

Žaneta bola v práci príjemnou a obľúbenou kolegyňou, ktorá na sebe nedávala nič vedieť. Podobne pôsobila aj na ich rande. „Chodili sme vonku každý deň a až do večera sme si prejavovali sympatie. Konečne som bol chvíľu šťastný. Na Valentína sme mali večeru a spečatili sme začiatok vzťahu. Povedala mi, že ma ľúbi, dokonca miluje,“ prezradil ďalej Zdeno s tým, že celkom rýchlo začali skloňovať aj úvahy o svadbe a deťoch.

Ani vo sne by mu nenapadlo, že časom z toho bude poriadne nepríjemná skúsenosť. Žaneta totiž pôsobila v práci ako sladká bonboniéra, no v súkromí začala ukazovať svoju pravú o dosť horkejšiu tvár.

Scéna za scénou

„Akoby sa tým začiatkom vzťahu niečo zlomilo. Akoby si uvedomila, že vďaka tomu "zväzku“ môže s partnerom manipulovať, ako chce," spomína na nepríjemnosti. Žaneta podľa Zdena v rodine nemala potrebnú pohodu a stres zažívala aj v práci.

„Nervózna bola zo všetkého. Zrazu ukázala neurotickú povahu a tá lavína sa už nedala zastaviť. Všetko si vybíjala na mne,“ vysvetľuje Zdeno.

Čo sa dialo vo vzťahu Prešovčana Zdena ďalej nájdete v článku na 2. strane.

Neprehliadnite ani ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM