Webnoviny - Krimi

Muža zavalil pri oprave nákladiak, zomrel

Prešovskí policajti vyšetrujú smrť 57-ročného muž, ktorého našiel v jednom z dvorov na Ul. Pod Hájom v Ľuboticiach pod prednou nápravou nákladného motorového vozidla LIAZ jeho 53-ročný kamarát.

Podľa svedka sa počas opravy bŕzd nákladiak dal samovoľne do pohybu pričom ľavým predným kolesom prešiel poškodenému cez ľavú časť trupu a ľavú dolnú končatinu. Svedok hneď privolal k zranenému mužovi Rýchlu zdravotnú pomoc. Tá poškodenému po príchode na miesto spoločne s jednotkou Hasičského a záchranného zboru v Prešove poskytla prvú pomoc a ihneď na to ho prevážala do nemocnice. Muž však na následky zranení počas prevozu do nemocnice podľahol. Poverený policajt skráteného vyšetrovania Obvodného oddelenia Prešov–sever začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.

Pod kolesami auta zomrel osemročný chlapec

Tragédia, ktorá skončila smrťou osemročného chlapca, sa odohrala v piatok podvečer v Hranovnici v okrese Poprad. Chlapec náhle vbehlo pod kolesá Opla, ktorý viedol 35-ročný muž z Kružnej v okrese Rožňava. Vodič už zrážke nedokázal zabrániť a chlapca prednou časťou auta zachytil. Privolaná rýchla zdravotná pomoc ho po prvotnom ošetrení a resuscitácií previezla do popradskej nemocnice s poliklinikou, no aj napriek veľkej snahe o záchranu jeho života, zomrel.

Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová, alkohol u vodiča nezistili. Na aute vznikla škoda za 200 eur. Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM