Krimi

Muž z Prešova pýtal od dôchodcu peniaze: Keď mu ich nedal, udieral ho do hlavy a porezal nožom!

Prešovčan sa podľa polície dopustil napadnutia a zranenia dôchodcu údermi do hlavy a porezaním nožom. Stalo sa tak v momente, keď mu starší muž nechcel dať peniaze, ktoré si od neho pýtal.

Ilustračný obrázok k článku Muž z Prešova pýtal od dôchodcu peniaze: Keď mu ich nedal, udieral ho do hlavy a porezal nožom!
Zdroj: TASR

Policajti z Nového Mesta nad Váhom obvinili muža (30) z Prešova zo zločinu lúpeže. Napadol a zranil dôchodcu v Bzinciach pod Javorinou.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, obvinený vo štvrtok 28.4. v noci v podnapitom stave zabúchal na dvere dôchodcu (69). „Dôchodca otvoril a obvinený od neho žiadal peniaze, čo dôchodca odmietol. Obvinený následne starého pána začal udierať do hlavy a neustále ho pýtal peniaze. Napadnutý muž mu stále odmietal peniaze dať, preto ho obvinený porezal kuchynským nožom do oblasti tváre a vlasovej časti hlavy. Po tomto útočník spanikáril a ušiel bez peňazí. Zranenia napadnutého muža si vyžiadali lekárske ošetrenie s presne neustáleným časom liečby,“ uviedla Antalová.

Ako dodala, novomestskí policajti po krátkom čase útočníka vypátrali a zadržali. Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie. Sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom rozhodol, že obvinený bude stíhaný väzobne. Za zločin lúpeže mu v zmysle trestného zákona hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

Môže vás zaujímať:

Torysa v Prešove opäť pútala pozornosť: Rieka vyplavila ďalšieho mŕtveho muža!

Neželaný návštevník v byte na sídlisku Sekčov: Niekto odtiaľ odcudzil peniaze aj pištoľ!

V prešovskom obchoďáku pútal pozornosť bankomat: Polícia potom zistila závažnú skutočnosť!

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM