Hokej

MS v hokeji sa pre Slovákov končia: Takúto radosť však gólmi spôsobili Prešovčanom, VIDEO

Doteraz nastrieľali slovenskí hokejisti 26 gólov a napriek tomu sa na MS vo štvrťfinále nepredstavia. Gólmi však potešili aj Prešovčanov.

Zdroj: Dnes24.sk

Veľkoplošná obrazovka tento rok pritiahla na Hlavnú ulicu aj prešovských fanúšikov. Tí skandovali a povzbudzovali slovenských hokejistov nielen po každom góle. Vynikajúcu atmosféru upevňovali aj pokrikmi a dobrou náladou.

Hoci už bola nádej na postup do štvrťfinále len teoretická, fandeniu sa medze nekládli a v našom meste to žilo od prvej do poslednej minúty. „Hoci je fanzóna aj v Košiciach, radšej som prišiel do Prešova, pretože tu je podľa mňa lepšia atmosféra a mám tu aj viacerých známych. Slovensko, do toho!“ hovoril v hluku Tomáš, ktorý do metropoly Šariša meral cestu z Bardejova.

Ak ste sa nenachádzali priamo v epicentre medzi fanúšikmi a chceli ste vedieť, kedy naši hokejisti strelili gól, zistiť ste to mohli ľahko. Po každom našom góle na mieste totiž vypukla doslova vlna nadšenia. Časť z výbornej atmosféry fandenia fanúšikov slovenským hokejistom si môžete pozrieť už sami v priloženom videu, niečo podobné na dlhé obdobie zažijeme už len dnes. Hrať sa bude totiž posledný duel Slovákov a to proti Dánsku. Začína o 16.15.

A vo fotogalérii si nezabudnite pozrieť priebeh 3. finále hádzanárok Prešova, ktoré bojovali o titul.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Majstrovská pečať im chýba: Prešovské hádzanárky ale aj tak siahli na medaily
15
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM