Rôzne

Motoristi, to si nenechajte ujsť: V Prešove bude výstava dopravných projektov!

Ako budú vyzerať dopravné tepny nášho mesta? Kde sú v pláne križovatky? Aj na tieto otázky odpovie počas budúceho týždňa výstava Dopravné riešenia v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Motoristi, to si nenechajte ujsť: V Prešove bude výstava dopravných projektov!
Zdroj: TASR

Prešovčania si môžu prezrieť projektové zámery, vizualizácie či videá nielen z dopravných stavieb, ktoré sa realizujú na území mesta, ale predovšetkým im budú predstavené zámery v tejto oblasti. Uvidia tak projekty takých pre Prešov významných stavieb ako diaľnica D1 či rýchlostná cesta R4, dôležitých križovatiek, ulíc či cyklociest.

„Ide o jedinečnú výstavu dopravných projektov. Dopravné riešenia v Prešove, ktoré sa realizujú, ale aj tých čo sa pripravujú na území nášho mesta. Chceme občanom ukázať nielen pripravenosť mesta na realizáciu dopravnej infraštruktúry, ale zároveň aj predstaviť riešenia viacerých konkrétnych dopravných bodov,“ uviedla primátorka Andrea Turčanová v súvislosti s výstavou Dopravné riešenia v Prešove, ktorú pripravil Mestský úrad.

Výstava bude sprístupnená v historickej sále PKO Čierny orol v pondelok 25. septembra o 15.00 a potrvá do piatku 29. septembra. V ostatné dni ju budete môcť navštíviť v čase od 9.00 do 17.00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM