Ľubomír Hudačko Krimi

Mladý Prešovčan (24) čelil v altánku lúpežnému prepadu: Najskôr úder do hlavy, potom prišiel o peniaze!

Mladý Prešovčan Marcel (24) zažil naozaj nepríjemné chvíle. Podľa informácií od polície došlo k jeho prepadu, stalo sa tak v drevenom altánku.

Ilustračný obrázok k článku Mladý Prešovčan (24) čelil v altánku lúpežnému prepadu: Najskôr úder do hlavy, potom prišiel o peniaze!
Foto: - - / Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok v nočných hodinách došlo podľa polície k lúpežnému prepadnutiu Prešovčana Marcela. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže. K prepadnutiu došlo podľa krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej v drevenom altánku obci Rokycany, neďaleko od budovy miestneho obecného úradu.

„Dvojica páchateľov napadla Marcela, ktorý sedel v altánku, pričom jeden z útočníkov ho udrel do hlavy, druhý ho chytil za ruky a z vrecka nohavíc mu vzali finančnú hotovosť 120 eur. Prešovským policajtom sa podarilo útočníkov vypátrať a na základe dôkazov bolo 18-ročnému Ladislavovi a 19-ročnému Ladislavovi, obaja pochádzajú z Prešova, vznesené obvinenie z uvedeného zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Mladíci boli po zadržaní umiestnení do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do väzby. „Obom Ladislavom v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM