Michala Halásová Od Vás

SÚŤAŽ: Hlasuj za najkrajšie tablo v Prešove a hraj o knižné novinky!

V mnohých mestách Slovenska sa vybrali študenti do ulíc prezentovať tablá a rozlúčiť sa zo stredoškolským životom. Na prešovskom korze bolo najviac mladých ľudí na meter štvorcový. Prinášame vám niekoľko ukážok z ich spoločných fotografií...

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Hlasuj za najkrajšie tablo v Prešove a hraj o knižné novinky!
Zdroj: Dnes24.sk

Študenti sa predviedli so svojimi tablami po meste, čo to vyzbierali na večerné posedenie, ale hlavne si vychutnávali rozlúčku so strednou školou. Všetci vedia, že to najťažšie ich ešte len čaká, ale ten piatkový večer bol pre nich dôležitý.

Tablá sú vo výkladoch obchodov. Niektoré kolektívy sa prezentovali svojimi schopnosťami, iní si dali tablo zhotoviť na objednávku. Každé z nich je jedinečné. Charakterizuje ich študijné zameranie alebo ich fantáziu predviesť sa pred verejnosťou.

SÚŤAŽ

Hlasujte za najkrajšie tablo v Prešove a získajte skvelé knihy od sponzora našej súťaže, vydavateľstva IKAR. Súťaž trvá do konca mája. Každý, kto zahlasuje za jednu triedu, sa automaticky zaradí do žrebovania o spomínané ceny.

Ako hlasovať? V galérii tejto správy sa nachádzajú fotky jednotlivých tabiel s prideleným číslom. Pošlite nám na mail sutaz@global24.sk číslo tabla, ktoré sa vám páči najviac. Nezabudnite uviesť svoje kontaktné údaje a celé meno.

foto: František Eštočin zdroj: Global 24/ František Eštočin

Maturitné tablá - SÚŤAŽ
24
Galéria
maturitné tablo
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM