Monika Földešiová Rôzne

Miss stredných škôl SR sľubuje atraktívnu súťaž

Miss stredných škôl Slovenskej republiky odštartovala tretí ročník prvými kastingovými kolami v Dolnom Kubíne a Poprade.

Ďalšími zastávkami pracovného tímu pod organizátorskou taktovkou Produkčnej a umeleckej agentúry budú: Rimavská Sobota (9. 12.), Banská Bystrica (9. 12.), Prievidza (13. 12.), Levice (13. 12.), Nitra (14. 12.), Trnava (14. 12.), Bratislava (15. 12.), Trenčín (15. 12.) a Martin (19. 12.). Finálový kasting je na programe 19. decembra s tým, že pre finalistky budú pripravené dve sústredenia.

„Snažili sme sa vychádzať z toho, aby sme dievčatám nekomplikovali logistiku spojenú s účasťou na kastingoch. Vyberali sme mestá, kde vieme, že pôsobia stredné školy s prívlastkom dievčenské alebo sme vychádzali z ich dopravnej dostupnosti", vysvetľoval riaditeľ súťaže a majiteľ Produkčnej a umeleckej agentúry S. Šagáth.

Kto sa môže prihlásiť Každá mladá dáma, ktorá musí byť študentkou strednej školy na Slovensku vo veku od 15 do 19 rokov s trvalým bydliskom v Slovenskej republike. Výška postavy nie je v tejto súťaži rozhodujúca. Na kasting je potrebné priniesť lodičky alebo topánky na vysokom podpätku (nie čizmy), amatérske alebo profesionálne fotografie a dvojdielné plavky.

Filozofia 3. ročníka je postavená na nových manažérskych tvárach s cieľom vyšperkovať status súťaže. Novinkou je aj fakt, že finále sa prvýkrát sťahuje na východ Slovenska do Stropkova, kde budú najkrajšie študentky súťažiť o titul stredoškolskej kráľovnej krásy 30. apríla 2011. Prvé dva kastingy ukázali, že záujem o súťaž by mal dosiahnuť historicky rekordné čísla. V Dolnom Kubíne a Poprade prišlo štvornásobne viac uchádzačiek o titul Miss stredných škôl SR ako pred rokom a majiteľ Produkčnej a umeleckej agentúry zároveň ocenil aj ich profesionálny prístup premietnutý do precíznej prezentácie. „Nechcem hovoriť o kvantite, pretože tento údaj nemá bez kvality praktické opodstatnenie. Preto som rád, že dievčatá prišli s jasnými predstavami, ako sa chcú prezentovať a uspieť. Vážim si, že si dali záležať na zodpovednej príprave. Postrehy z prvých dvoch kastingov má napĺňajú optimizmom a teda verím, že ak v tomto trende budú dievčatá pokračovať, môžeme sa tešiť na vyrovnanú a veľmi atraktívnu súťaž,“ zdôraznil S. Šagáth.

miss SS
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM