Ľubomír Hudačko Krimi

Mimoriadna duchaplnosť dievčiny (18) v Prešove: Na chodníku zrazu na ňu mieril nôž, pred touto reakciou klobúk dole!

V Prešove na chodníku pri potoku podľa polície zrazu na mladé dievča (18) mieril nôž. Tínedžerka podľa mužov zákona však ukázala mimoriadnu duchaplnosť!

Ilustračný obrázok k článku Mimoriadna duchaplnosť dievčiny (18) v Prešove: Na chodníku zrazu na ňu mieril nôž, pred touto reakciou klobúk dole!
Zdroj: TASR

Vo štvrtok o pol desiatej dopoludnia v Prešove na Ulici Šípkovej na chodníku pri miestnom potoku podľa polície vtedy neznámy páchateľ obmedzoval na osobnej slobode dievčinu (18) z Kokošoviec.

„Zozadu chytil ženu za bok a pravou rukou, v ktorej mal vreckový nôž jej mieril na oblasť krku. Mladá žena bola mimoriadne duchaplná. Svojou rukou chytila páchateľovu ruku s nožom a začala útočníka presviedčať, aby to nerobil, že určite jej nechce ublížiť a že nechce ani sebe zbytočne zničiť život neuváženým konaním. Opakovane s ním hovorila, aby sa upokojil. Muž ruku, v ktorej mal nôž stiahol dole a mladá žena mu hneď nôž vzala,“ uvieda hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Hovorkyňa zároveň dodala, že útočník uviedol, že má viacero problémov a po chvíľke odišiel preč. Dievčina podľa polície neutrpela zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie. „Muž podozrivý z tohto konania bol už do dvoch hodín od podania oznámenia napadnutej ženy vypátraný a stotožnený. Išlo o Jozefa (17). Jozefovi bola obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ vysvetlila Migaľová.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove začal trestné stíhanie vo veci obmedzovanie osobnej slobody. „Zároveň vzniesol Jozefovi obvinenie za uvedený zločin. Obvinenému v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov,“ zakončila hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

Pri Prešove došlo k nehode mladíka (22): Dostal šmyk a zišiel mimo cestu!

Smutné vyčíňanie na prešovskom prírodnom kúpalisku: Komu toto mohlo skrsnúť v hlave!

V Prešove došlo ku kurióznej situácii: Kamión sa zasekol na čerpacej stanici!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM