Ľubomír Hudačko Kultúra

Milovníci dobrôt si prídu na svoje, šoféri musia dať bacha: V Bardejove začína jarmok!

V Bardejove sa v utorok 20. augusta začína 42. ročník Bardejovského jarmoku. Polícia v tejto súvislosti upozorňuje vodičov na obmedzenie dopravy, ktoré potrvá do 27. augusta.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci dobrôt si prídu na svoje, šoféri musia dať bacha: V Bardejove začína jarmok!
Zdroj: Webnoviny.sk

„V súvislosti s konaním Bardejovského jarmoku bude od utorka 20. 8. v čase od 9.00 h do utorka 27. 8. do 9.00 h vykonaná úplná uzávera štátnej cesty I/77 v Bardejove, v úseku od križovatky ul. Štefánikova, T. Ševčenka a Mlynská – prieťah ul. Dlhý rad, po križovatku ciest I/77 a II/545 (ul. Dlhý rad, Slovenská a Krátky rad),“ uvidedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Náhradná obchádzková trasa bude vyznačená prenosnými dopravnými značkami a povedie po miestnych komunikáciách. Pre smer od Starej Ľubovne do Prešova a opačne obchádzková trasa povedie po ul. Mikulovská – ul. Ťačevská – na cestu II/545 ul. kpt. Nálepku v Bardejove. V smere od Starej Ľubovne do Svidníka a opačne obchádzková trasa povedie po ul. T. Ševčenka – ul. Nábrežná – ul. Kúpeľná na cestu I/77 ul. Slovenská v Bardejove.

„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Bardejove preto žiada vodičov, ktorí budú prechádzať uvedeným úsekom, aby venovali zvýšenú pozornosť vedeniu motorového vozidla a rešpektovali prenosné dopravné značenie na obchádzkových trasách,“ upozorňuje policajná hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM