Ľubomír Hudačko Rôzne

Mikuláš po nočnej šichte ešte nekončí: V centre bude mať ďalšie sólo, rozsvieti aj stromček!

Nedočkavosť, očakávanie, nástojčivosť, radosť. Aj týmito slovami sa dá opísať obdobie začínajúceho adventu z pohľadu našich najmenších, okrem toho vianočné ozdoby, koledy, vyčistené čižmičky, v ktorých nájdu sladké prekvapenie

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš po nočnej šichte ešte nekončí: V centre bude mať ďalšie sólo, rozsvieti aj stromček!
Zdroj: Dnes24.sk

Deň sv. Mikuláša je tu, pre deti spolu s narodeninami a Štedrým dňom, je jedným z najobľúbenejších dní v roku.

Už 18 rokov v Prešove spája s tzv. Mikulášskou nádielkou, ktorá sa dnes uskutoční presne o 16:00 h na pešej zóne pred Ľudovou bankou. Publikum môže očakávať program, počas ktorého do centra mesta zavíta Mikuláš. Spolu s našimi najmenšími Prešovčanmi aj tento rok spoločne rozsvietia vianočný stromček, ktorý bude ako po minulé roky, dominantou vianočnej výzdoby na prešovskom námestí.

A aká by to bola Mikulášova návšteva bez vreca plného sladkých dobrôt, malých prekvapení, dobrej nálady a jeho dvoch pomocníkov – Anjela a Čerta. Atmosféru tohto podujatia bude dotvárať aj kultúrny program v podobe pekných pesničiek a hudobných vystúpení, ktoré k prešovskej mikulášskej nádielke na plnom námestí už neodmysliteľne pa­ria.

Súčasťou tohto dňa bude aj žrebovanie stovky cien, ktoré mesto Prešov zabezpečilo aj s pomocou sponzorských príspevkov.

Naše milé Prešovčatá, Mikuláš je tu!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM