Ľubomír Hudačko Kultúra

Speváčka Michaella s novým singlom: Klip nakrúcala na Hlavnej ulici v Prešove

Speváčka z Prešova ponúka do rádií svoju druhú pieseň. I jej obrazová podoba sa postupne dostáva na svet. Natáčala sa na Hlavnej ulici pod režisérskou taktovkou Rola Vranika.

Ilustračný obrázok k článku Speváčka Michaella s novým singlom: Klip nakrúcala na Hlavnej ulici v Prešove
Zdroj: Dnes24.sk

Zábery vznikali vo veselej nálade: „Doteraz v mojich klipoch účinkovali komparzisti, no v tomto prípade si prvýkrát so mnou zahrali chlapci z kapely,“uviedla sympatická interpretka a dodala, že letná atmosféra vo videoklipe bola plánom už od zimy.

Posolstvom pesničky je tešiť sa z ľudí vo svojom okolí, ktorí dokážu robiť radosť maličkosťami. S týmito indíciami oslovila Michaella textárku Ivanu Drábovú. Počas druhého júnového víkendu bude skladbu prezentovať na IX. ročníku medzinárodného festivalu Carpathia v Rzeszowe. Z jej druhého albumu Mám, čo mám je druhým singlom práve svieži počin Krásny deň.

Na festivale Michaella predstavila už predvlani. Pozitívnu energiu z jej vystúpenia si fanúšikovia všimli a preto ju poprosili, aby singel naspievala v poľštine. Prekladateľ Pavol Šogan, ktorý bol ako supervízor aj v štúdiu pri spievaní, sa musel pohrať s veršami a producent Vlado „Randy“ Gnepa so spevovými linkami, aby frázovanie sedelo dokonalým spôsobom. Odkaz textu ostal tematický nezmenený: „Kým som nespievala túto pesničku v poľštine, myslela som si, že po poľsky by som sa celkom dokázala dorozumieť. V štúdiu to však bolo celkom úsmevné, lebo som zistila, že niektorým slovám absolútne nerozumiem. Bola to môj prvý kontakt s poľským jazykom a určite by som sa nebránila ani ďalšej podobnej skúsenosti,“ uviedla s úsmevom Michaella.

Informácie podal redakcii Edo Kopček.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM