Krimi

Medzi obcami pri Prešove došlo k nehode: Polícia sa obracia na ľudí s výzvou

V zákrute vodič prešiel do protismeru a narazil s vozidlom do osobného auta. Polícia teraz potrebuje od prípadných svedkov viac informácií.

Ilustračný obrázok k článku Medzi obcami pri Prešove došlo k nehode: Polícia sa obracia na ľudí s výzvou
Zdroj: KR PZ v Prešove

V piatok 26.03.2021 podvečer došlo medzi obcou Šarišské Michaľany a mestom Veľký Šariš k dopravnej nehode, kde jeden z účastníkov na mieste nehody nezotrval a ušiel na neznáme miesto. Redakciu Dnes 24 o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Prešiel do protismeru

„Z doposiaľ zistených skutočností vieme, že neznámy vodič na vozidle pravdepodobne modrej farby jazdil v smere od obce Šarišské Michaľany na Veľký Šariš, pričom v zákrute prešiel do protismeru a narazil s vozidlom do osobného auta zn. Škoda Octavia, ktorého vodičom bol muž (58). Pri tejto zrážke došlo k odlomeniu spätného zrkadla na vozidle zn. Škoda Octavia, ktoré narazilo do kapoty nákladného vozidla,“ uviedla hovorkyňa.

Vodičom nákladného auta bol podľa Ligdayovej muž (22) a smeroval z Veľkého Šariša na Šarišské Michaľany.

Výzva pre svedkov

„Pri tejto dopravnej nehode vznikla škoda na osobnom vozidle vo výške cca 1 000 eur a na nákladnom vozidle vo výške cca 500 eur,“ doplnila hovorkyňa s tým, že z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti dopravnej nehody polícia žiada prípadných svedkov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste, alebo ktorí by mohli poskytnúť akékoľvek informácie, aby sa prihlásili na tel. č. 158.

„Svedkovia tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na facebokovej stránke Policajného zboru,“ dodala na záver Ligdayová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM