Ľubomír Hudačko Kultúra

MDD sa už blíži, čo sa chystá? 5 lákavých podujatí k sviatku detí v Prešove a okolí

Medzinárodný deň detí už klope na dvere. Zostavili sme výber našich tipov na zaujímavé akcie, ktoré sa k MDD uskutočnia v Prešove a okolí.

Ilustračný obrázok k článku MDD sa už blíži, čo sa chystá? 5 lákavých podujatí k sviatku detí v Prešove a okolí
Zdroj: TASR

Šebešský deň detí

27. mája od 14.00 v Panskej záhrade

Pripravené budú súťaže pre deti, rozprávka Dlhý, Široký a Bystrozraký, prezentácia lietadiel, disco, DJ Amadeo, nafukovacie šmýkalky aj makety lietadiel.

Miro Jaroš – Koncert pre deti k MDD

27. mája 16:30 v Eperii

V známom nákupnom centre sa oslávi Medzinárodný deň detí hudbou aj srandičkami. Návštevníci sa môžu tešiť na koncert Mira Jaroša pre (ne)poslušné deti. Tie dostanú aj malé darčeky.

MDD v Prešove

1. júna od 14.00 na Hlavnej

Pripravený je bohatý kultúrny program, skvelá atmosféra a množstvo zábavy v podobe nafukovacích hradov, Bungee trampoliny, či detského retiazkového kolotoča. Viac sa dozviete tu.

Deň detí na dopravnom ihrisku

2. júna od 10.00 v malom motoristickom areáli, Jazdecká

Bohatý program, mnoho aktivít, súťaží, atrakcií a zábavy spolu s moderátorom­. Program bude spojený s diskotékou pre deti a grilovačkou pre dospelých. Môžete sa tešiť na jazdu na konikoch, skákacie hrady, súťaže, jazdy na elektrických autíčkach, predstavenie a ukážky hasičského zboru a mnoho ďalšieho.

Deň detí na Zelenej Lagúne

3. júna od 13:30, Hotel Zelená Lagúna na Domaši

Deň detí môžete so svojimi ratolesťami stráviť zaujímavo aj na Domaši, konkrétne v Hoteli Zelena Lagúna. Program: detská diskotéka s Ujom Ľubom, divadelné predstavenie Divadla Portál, maľovanie na tvár, skákací hrad Mimoni či regionálni remeselníci. Ďalej sa možno tešiť na plavecký bazén, detský kútik, detské ihrisko, balóny, zaujímavé hry na multifunkčnom ihrisku, pieskové ihrisko a ďalšie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM