Krimi

Martin býva prechodne v Prešove: Hoci mame sľúbil návrat do hodiny, domov neprišiel

Polícia sa na ľudí obracia s prosbou, pátra po mladíkovi Martinovi (17). Podľa mužov zákona oznámil svojej mame návrat domov do hodiny, ale to sa nestalo.

Ilustračný obrázok k článku Martin býva prechodne v Prešove: Hoci mame sľúbil návrat do hodiny, domov neprišiel
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/KR PZ Prešov

Martin Horňák má trvalý pobyt v Sobranciach a prechodne bez prihlásenia v Prešove. Polícia po ňom pátra, keďže sa domov nevrátil už niekoľko dní.

Má len 17

„Martin (17) je nezvestný od 31.08.2020. Večer cez aplikáciu oznámil matke, že je v poriadku u kamaráta v Košiciach a domov príde do hodiny. Od uvedenej doby sa do miesta bydliska nevrátil a ani nepodal o sebe svojím príbuzným žiadnu správu,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Martin z domu na sídlisku Sekčov odišiel ešte 20. augusta 2020. „Podľa vyjadrenia matky menovaný pravdepodobne nechce nastúpiť do reedukačného centra Sološnica,“ doplnila hovorkyňa.

Opis vzhľadu

Nezvestný je podľa jej slov vysoký okolo 165 cm, štíhlej postavy (cca 55 kg), má modré oči, blond vlasy – po bokoch ostrihané na krátko, hore dlhšie rovné.

„Na hrudi v strede má viditeľné znamienko, taktiež má jazvu po operácii pruhu na ľavom boku, na krku by mal mať striebornú retiazku s krížikom a retiazku s prsteňom s farebnými pruhmi. Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe oznámte na OKP OR PZ Prešov, č. t. 096180 3371, resp. na linku 158,“ dodala na záver Ligdayová s tým, že informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Polícia hľadá Martina, ktorý sa nevrátil domov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/KR PZ Prešov
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM