Ľubomír Hudačko Kultúra

Manažérka z Kino STAR: Najviac nás šokovalo, keď chceli diváci 50 odtieňov sivej v 3D

Daniela Zlacká sa venuje oblasti kina prevádzok celú dekádu. V rozhovore nás zaujímalo aj to, ako vníma pozvanie do kina, keď je s ním celé roky spätá.

Ilustračný obrázok k článku Manažérka z Kino STAR: Najviac nás šokovalo, keď chceli diváci 50 odtieňov sivej v 3D
9
Galéria
Zdroj: Kino STAR Prešov

Od septembra 2021 máme v OC na Sekčove Kino STAR. Dovtedy by sme ho tam hľadali márne, vzniklo totiž až vďaka rozšíreniu Eperie.

Nájdeme v ňom 5 kinosál s kapacitou 762 ľudí, najmenšia sála je Golden Class, ktorá má kapacitu 38 miest.

Manažérkou prevádzky Kino STAR je Daniela Zlacká, ktorá v tejto oblasti pracuje už 10 rokov. V rozhovore sme sa pýtali na novinky, čo chystajú aj ďalšie zaujímavosti.

Dolby Atmos

„Kino STAR Prešov je samostatná franchise prevádzka existujúcej značky Kino STAR, ktoré už roky pôsobí vo Zvolene a Lučenci. Sme aktuálne najnovšie kino na Slovensku, zameriavame sa na kvalitu a hlavne na chutné občerstvenie pre diváka. Ponúkame divákom filmy v najkvalitnejšom rozlíšení, ako je napríklad premietanie skrz Laser 4K projektorov, možnosť 3D predstavení, či ozvučenie vo formáte Dolby Atmos, ktorý sa považuje za najdokonalejší zvuk. To všetko v cene vstupenky 7 eur, zľavnené vstupné je v pondelok, utorok a v stredu za 5,7 eur,“ pred­stavila nám manažérka Kino STAR.

V každej sále okrem Golden Class je prvý rad špecifický pohodlnými ležadlami, tvz. Šoférska rada, kde si divák môže ľahnúť.

Výrazná návštevnosť sa tu podľa jej slov očakáva v lete, aj vďaka tomu, že padli opatrenia.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Dobrou pomôckou je tiež checkpoint, kde si môže návštevník vytlačiť svoje online zakúpené vstupenky na mieste, samozrejme, stačia aj vstupenky v elektronickej podobe.

Top Gun aj Mimoni 2

„Vždy nás poteší, ak sa nám divák vráti, chváli náš personál, ktorí už niektorí diváci poznajú po mene. Najnavštevovanejší film je teraz marvelovka Doktor Strange," hovorí Zlacká ďalej s tým, že veľmi obľúbená sála je Golden Class. Tá je určená pre menší počet divákov, má polohovateľné sedadlá a taburety pre komfort.

"Divák môže čakať pohodlie už pred vstupom do Golden Class, kde ho čakajú pohodlné gauče. Počas premietania je k dispozícií all you can eat, teda neobmedzené občerstvenie, ktoré je v cene vstupenky 13 eur. Naopak, v ostatných kino sálach sa okrem ležadiel nachádzajú obľúbené love seats, ktoré si diváci dokážu opierkou aj pohodlne predeliť,“ vy­menovala Zlacká.

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Daniela tiež priznáva, že venovať sa tejto práci nie je najľahšie a dá jej zabrať. Veľmi ju však baví. Vyštudovala multikultúrne európske štúdiá na Prešovskej univerzite, takže vzťah k téme má výrazný už dlhšie. Zaujímalo nás aj to, ako ona sama vníma pozvanie do kina, keď je s ním celé roky spätá.

50 odtieňov v 3D?

„Ak sa to stane, beriem to neutrálne. Tiež si rada pozriem film, ktorý má potenciál nadchnúť. Chodia k nám rôzni diváci, nie každý sa však správa kultivovane. No máme aj vtipnú spomienku, najviac nás pobavilo, keď zákazníci chceli vidieť film 50 odtieňov sivej v 3D verzii. Z toho sme boli naozaj šokovaní,“ sme­je sa.

Naposledy odštartovali novinku vo štvrtok 19. mája. Vysielajú komédiu Čo sme všetci komu urobili, neskôr od 26.5. mája bude novinkou Top Gun, od 9. júna Jurský svet nadvláda a od 30. júna Mimoni 2. Neskôr sa chcú zamerať ešte na dámske hviezdne noci. O čo pôjde však prezradia až v pravý čas.

A ďalšie zábery z kina nájdete vo fotogalérii.

Objektívom: Kino STAR na Sekčove je najnovšie v Prešove
9
Galéria
Zdroj: Kino STAR Prešov

Viac správ z Prešova:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM