Kultúra

Manažérka festivalu Majáles Prešov: Dúfame, že si každý príde na svoje

Už dnes bude areál PU v Prešove praskať vo švíkoch. Odštartuje 8. ročník študentského festivalu Majáles Prešov, známy ako UNIPO FEST.

Ilustračný obrázok k článku Manažérka festivalu Majáles Prešov: Dúfame, že si každý príde na svoje
Zdroj: Prešovská univerzita

Univerzitný areál, hudobné hviezdy, muzika a neopísateľná atmosféra. Presne takýto je Majáles Prešov, známy aj ako UNIPO FEST, ktorý patrí k najväčším hudobných open – air podujatiam v meste Prešov, s minuloročnou rekordnou návštevnosťou 7 tisíc ľudí.

Majk Spirit či Horkýže Slíže

Milovníci hudby si prídu aj tento rok na svoje, keďže line-up je nabitý hudobnými hviezdami ako Majk Spirit, Ben Cristovao, Horkýže Slíže, Gleb a nebude chýbať ani obľúbená prešovská kapela Heľenine Oči.

„Dúfame, že si každý z line-upu vyberie a príde si na svoje. Ľudia sú každým rokom úžasnejší, preto im to chceme vrátiť aj takýmto spôsobom, aby si festival vedeli naplno užiť,“ približuje Nika Bernátová, event manažérka podujatia.

Podujatie s podtitulom „festival, na ktorom nesmieš chýbať“ sa nezaobíde ani bez gastro-zóny, či menších stageov. „Určite sa postaráme aj o kvalitnú gastro-zónu, bary, osvetlenie či ozvučenie. Dokonca tento rok chystáme aj nejaké nové atrakcie. Už len treba dúfať, že nám nebude pršať,“ dodáva Nika Bernátová.

Kedy sa otvoria brány?

Brány univerzitného areálu na Ul. 17. novembra sa pre všetkých účastníkov festivalu otvoria o 15.00 hod. Organizátor podujatia, ktorým je eventová agentúra Dream production verí, že areál opäť zaplnia ľudia, ktorí majú chuť baviť sa a užívať si dobrú hudbu pod holým nebom.

„V súvislosti s prípravou podujatia dôjde aj k zmene organizácie dopravy v priestoroch univerzitného campusu na Ul. 17. novembra. Prosíme preto návštevníkov festivalu, aby využili iné parkovacie plochy v areáli univerzity,“ uviedla Anna Polačková, hovorkyňa Prešovskej univerzity v Prešove.

Nedávno v Prešove vystúpila aj známa bratislavská skupina Para. Kliknite si fotogalériu z jej koncertu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Koncert známej kapely v OBRAZOCH: V Prešove vystúpila Para
20
Galéria
Zdroj: Dušan Guman

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM