Krimi

Majiteľa čakalo nepríjemné prekvapenie: Krádež v prešovskom nočnom podniku!

Muži zákona informovali, že v jednom z prešovských nočných podnikov došlo ku krádeži.

Ilustračný obrázok k článku Majiteľa čakalo nepríjemné prekvapenie: Krádež v prešovskom nočnom podniku!
Zdroj: TASR

Krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová uviedla, že prešovský vyšetrovateľ vedie trestné stíhanie pre zločin krádeže, ku ktorému došlo v sobotu (5.1.) v nočných hodinách v jednom z prešovských nočných podnikov.

„Vtedy ešte neznámy páchateľ rozbil sklenú výplň vchodových dverí a cez vzniknutý otvor sa dostal do priestorov podniku. Tie prehľadal a odniesol si celkovo 40 fliaš rôzneho alkoholu,“ povedala Jana Ligdayová. Krajská policajná hovorkyňa zároveň dodala, že majiteľ škodu vyčíslil na 830 eur.

„Vykonávanými operatívnymi previerkami bola ustálená a následne aj stotožnená osoba podozrivá zo spáchania tohto trestného činu, išlo o 19-ročného Lukáša z Prešova. Lukášovi bolo po vykonaní potrebných procesných úkonov vznesené obvinenie zo zločinu krádeže, kde mu hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov,“ uviedla Ligdayová.

Krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová zároveň doplnila, že vyšetrovateľ na obvineného muža spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. Dodala, že obvinený muž je momentálne umiestnený v cele policajného zaistenia.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM