Ľubomír Hudačko Rôzne

Mafia Corner má po Vypic a žic nový klip a opäť šokuje. Prešovčania, ten koniec ste zabili! :)

Mafia Corner po úspechu hitu Vypic a žic prichádza s novým singlom. A opäť nie hocijakým. Tentoraz je to retro song s názvom Holubička. A klip? Mafia Corner nezostala svojej povesti nič dlžná. Veď posúďte sami, ako ten koniec Prešovčania zabili...

Ilustračný obrázok k článku Mafia Corner má po Vypic a žic nový klip a opäť šokuje. Prešovčania, ten koniec ste zabili! :)
Zdroj: YouTube.com

V tomto prípade stavil producent Mike na poriadne retro.

Exkluzívny outfit z 80-tych rokov, originálna trendová kapela, na úvod poklona televíznym hlásateľkám a na konci scéna, ktorá sa slabším povahám neodporúča… Jednoducho uletené video. „Natáčanie stálo za to a ani s odstupom času by som nič nemenil. Milovníci fekálneho humoru si určite prídu na svoje,“ povedal Mike.

K spolupráci si Mike pozval mladú humenskú speváčku Stefi, pre ktorú to je debut a zároveň krst ohňom, pretože spojenie s kontroverzným producentom môže vypáliť akokoľvek. Keďže sama má rada úlety, aj hrubšieho zrna, nápad s Holubičkou sa jej zapáčil od prvého momentu. „Mike a jeho stratégia s Mafia Corner sa mi páči predovšetkým preto, že si ide svoje bez ohľadu na výsledok. Podstatou je, aby sa on, a teraz aj ja, cítil dobre v tom, čo chce zavesiť na Youtube,“ vysvetlila Stefi.

Pustite si teda nový klip a vyskúšajte, či máte žalúdok pozrieť si ho do úplného konca… :)

Nový videoklip Mafia Corner & Stefi: Predstavujú Holubičku!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM