Tlačové správy

Lyžiarske stredisko St. Corona ponúka zábavu na lyžiach pre celú rodinu

ľadáte vhodné lyžiarske stredisko, kde by sa vaše deti naučili svoje prvé oblúčiky? Rodinné lyžiarske stredisko St. Corona je lyžiarskom rajom pre deti, na svoje si však prídu aj dospelí.

Ilustračný obrázok k článku Lyžiarske stredisko St. Corona ponúka zábavu na lyžiach pre celú rodinu
4
Galéria

Iba 80 minút od Viedne nájdete bezpečné lyžiarske vleky a ideálny terén – lyžiarske stredisko St. Corona je výbornou voľbou pre vaše prvé rodinné výlety.

Špeciálny detský vlek, detský zábavný park, tobogan, boby, zimné ihrisko v lyžiarskej škole Sunny St. Corona – to všetko predstavuje ideálny priestor pre lyžiarske hviezdy zajtrajška. Nie je totiž nič neobvyklé vidieť na svahoch St. Corona hrdé šťastné tváre lyžiarov, ktorí práve urobili svoje prvé oblúčiky na snehu.

Zábava na snehu

Ideálne podmienky na naberanie prvých skúseností sú na Familienskiland, Wedler a Springer zjazde. Na 42 000 štvorcových metroch snehu, 90-metrovom krytom pásovom dopravníku, 9-metrovom čarovnom koberci, 350-metrovom tanierovom lyžiarskom vleku si mladí lyžiari užijú veľa zábavy. Nielen úplní začiatočníci, ale aj akčnejšie deti si prídu na svoje. Lyžiarske hviezdy zajtrajška potešia skoky, vlnovky či zákruty.

Dospelí si môžu na terase AC Lounge s panoramatickým výhľadom vychutnať výdatné občerstvenie a osviežujúce nápoje. Na slnku relaxovať s dúškom kávy vo veselej spoločnosti iných rodičov.

Ďalšie informácie o lyžiarskom stredisku St. Corona nájdete na oficiálnej stránke.

FOTO:
Photo1 – © Familienarena, Walter Strobl
Photo2 – © Familienarena, Walter Strobl
Photo3 – © Bergbahnen, St. Corona GMbH
Photo4 – © NOEBBG, Martin Fueloep

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Dolné Rakúsko.info
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM