Ľubomír Hudačko Futbal

Ľubo Belejík znovu objavil radosť z futbalu: Tatranu na jar bude pomáhať výkonmi k postupu do Corgoň ligy

Dátum 11. február si zrejme zaznačí Ľuboš Belejík do svojho životného kalendára predsa len väčšími písmenami. Po takmer dvoch rokoch totiž opäť obliekol zelenobiely dres prešovského Tatrana. Pritom ešte pred pár týždňami sa zdalo, že s vrcholovým futbalom už nadobro skončil.

Ilustračný obrázok k článku Ľubo Belejík znovu objavil radosť z futbalu: Tatranu na jar bude pomáhať výkonmi k postupu do Corgoň ligy
Zdroj: Dnes24.sk

To, že futbal hrať nezabudol si Ľ. Belejík vyskúšal už v drese Raslavíc a zistil, že ho futbal ešte stále baví a zdravotný stav mu hru dovoľuje. Ten je teraz podľa neho dobrý. S trénerom sa dohodol, že mu vie dať ústupky vďaka ktorým môže zvládať túto záťaž. "Bez toho by sa to zvládať nedalo,“ uviedol pre web klubu.

Futbalu sa ale úplne nevzdal, keďže sa napriek mladému veku dal na trénovanie. Posledný zápas odohral za Tatran v drese B-tímu v Trebišove pred skoro dvoma rokmi. V zápase, ktorý sa napokon skončil 1:1, sa v 80. minúte zranil. Roztrhlo mu znova krížny väz. „Mne akurát končila v Prešove zmluva a chcel som vyskúšať aj niečo iné. Mal som aj niečo rozpracované, ale keďže som sa zranil, nič z toho nebolo. Potom som už teda nemal zmluvu ani v Tatrane, ani nikde inde a rozmýšľal som, čo ďalej. Postupne časom som si hovoril, že s futbalom asi skončím,“ povedal. S kolenom mal viac problémov a tak si myslel, žeby bolo lepšie vykašľať sa na to kvôli zdravotnému stavu.

Stratenú radosť z futbalu teraz nachádza aj prešovský odchovanec. “Ja tu radosť teraz mám. Trénera Kostelníka som zažil na pol roka v Béčku a to bol po dlhom období zase čas, kedy som sa tešil z futbalu. Celkovo je podľa mňa vidno na celom slovenskom futbale, že v ňom chýba radosť. A práve to, že tu je tento tréner, to ma presvedčilo, že som sa vrátil do Tatrana, hoci som sa už k futbalu veľmi vracať nechcel," prezradil na záver pre web klubu.

Zdroj: 1fctatran.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM