Ľubomír Hudačko Kultúra

Loli Paradička žne úspech: Film pod holým nebom sledovali ľudia aj na zemi, FOTO

Nielen východné Slovensko v ostatných dňoch zasiahla Lolimánia. Film Loli Paradička v Prešove pod holým nebom sledovali stovky ľudí, niektorí aj na zemi.

Ilustračný obrázok k článku Loli Paradička žne úspech: Film pod holým nebom sledovali ľudia aj na zemi, FOTO
30
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin

Už dávno nespôsobil východniarsky film takú mániu, ako v súčasnosti Loli Paradička. Tá je oficiálne v kinách ešte len pár dní, ale jej premietanie si nenechávajú ujsť plné sály. Do nich sa pritom táto snímka dostala len pred týždňom, 18. júla. „Neuveriteľné, Loli Paradičku si za prvý víkend prišlo pozrieť 22 000 divákov,“ s nadšením prezradili tvorcovia filmu..

A záujem o túto romantickú komédiu o láske dvoch „nešťastníkov“ z východného Slovenska sa potvrdil i počas jej utorkového priemietania v rámci letného Kina Pocity v Prešove. V záhradnom kine pod holým nebom totiž ľudia neváhali sadnúť si aj na zem, len aby sa dostali pred plátno a vychutnali si tento film. „Fantastická návštevnosť, odpadli sme,“ reagovali organizátori. Podľa odhadov prišlo do hľadiska až 900 ľudí. Nuž a ako to za kinom Scala v Prešove vyzeralo si už pozrite v bohatej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Loli Paradička vyvolala veľký záujem: Takáto bola atmosféra v Záhradnom kine
30
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM