Michala Halásová Rôzne

Najskôr nátresk, teraz ani noha: Kúpaliská zívajú prázdnotou, na Solivare ani neotvorili

Letná sezóna 2013 je v plnom prúde. Minulý týždeň zažili naše kúpaliská doslova nátresk. Tento týždeň sú vďaka zhoršenému počasiu niektoré zatvorené.

Ilustračný obrázok k článku Najskôr nátresk, teraz ani noha: Kúpaliská zívajú prázdnotou, na Solivare ani neotvorili
Zdroj: Dnes24.sk

Viac ako 30-stupňové horúčavy, ktoré pretrvávali celý minulý týždeň, prilákali množstvo ľudí k bazénom. Tohto týždňové ochladenie sa však odzrkadlilo aj v návštevnosti. Letné kúpalisko Plaza beach na Solivare dokonca neotvorili. „Keďže sme letné kúpalisko, sme závislí jedine od počasia. Návštevnosť rapídne stúpla počas minulého týždňa, pretože teploty vystúpili nad 30 stupňov. Počas tohto týždňa sme kúpalisko z dôvodu nepriaznivého počasia neotvárali,“ uviedla manažérka Milica Michrinová.

Kúpalisko na Sídlisku III. U Komiňara je tiež závislé od počasia. Tento týždeň je síce otvorené no návštevnosť je chabá resp. nulová. Ako tvrdia samotní pracovníci, ľadové medvede a iní chlad obľubujúci žiaľ nie sú.

Bývalé prírodné kúpalisko Delňa má už druhý rok mladšieho kolegu: „Náš aquapark je otvorený celoročne. Vzhľadom na to, že otvorenie sme mali ešte len minulý rok, štatistiky o návštevnosti zatiaľ len spracúvame,“ uviedol hovorca Daniel Konečný.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM