Správy

Lekárka Zuzana potrebovala na križovatke pomoc: Všetci na ňu trúbili, TAKTO to dopadlo!

V podobnej situácii by sa nechcel ocitnúť zrejme žiaden vodič. Zuzana opísala príbeh z udalostí na križovatke, keď jej nebolo všetko jedno.

Ilustračný obrázok k článku Lekárka Zuzana potrebovala na križovatke pomoc: Všetci na ňu trúbili, TAKTO to dopadlo!
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovská krajská polícia sa na sociálnej sieti s fanúšikmi podelila o príbeh, ktorý na začiatku vyzeral beznádejne. No napokon mal šťastný koniec.

Kolóny a trúbenie

Ide o pomoc pre lekárku Zuzane, ktorá na križovatke potrebovala súrnu pomoc. Následne polícii napísala poďakovanie.

„Na ceste Prešov-Stropkov, konkrétne Lipníky mi na križovatke odišlo auto. Neviem prečo motor zlyhal. Ostala som stáť v jazdnom pruhu, zablokovala som autá, za mnou sa tvorili kolóny, vodiči trúbili. Po náročnom dni v práci na Klinike detí a dorastu v Košiciach, denného dochádzania 200 kilometrov už pol roka vkuse sa akoby zázrakom objavilo policajné auto – dopravná polícia Prešov,“ opísala svoj nevšedný príbeh a doplnila:

Pomohli a počkali

„Dvaja úžasní ochotní policajti mali ľudský prístup a ja slzy. Hneď mi pomohli auto odtlačiť, nedokázala som ani naštartovať, usmernili premávku a poradili ako postupovať. Počkali so mnou na príchod odťahovky, nepamätám si z toho stresu ich mená. Veľmi pekne im ďakujem a ja ako lekár im prajem najmä zdravie,“ uviedla v ďakovačke.

Muži zákona následne na sociálnej sieti doplnili, že súčasťou tejto udalosti boli kolegovia z Oddelenia mýtnej polície v Prešove a Obvodného oddelenia PZ v Kapušanoch.

Hl. foto: ilustračné

POLICAJTI POMOHLI ŽENE S POKAZENÝM AUTOM, TAKTO IM POĎAKOVALA ZA POMOC: Pani Zuzana nám napísala: „Dobrý večer, neviem...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Saturday, December 12, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM