Ľubomír Hudačko Správy

Legendárne kúpalisko sa vracia do starých koľají: Delňa dostáva nový šat, čo vás čaká cez leto?

Výborná správa pre Prešovčanov. Kto sa totiž zastaví na Delni zistí, že okolie sa čistí, skrášľuje a chystá na otvorenie. Legendárne kúpalisko dostáva nový šat, zisťovali sme, kedy bude otvorenie a možnosť zašportovať si!

Ilustračný obrázok k článku Legendárne kúpalisko sa vracia do starých koľají: Delňa dostáva nový šat, čo vás čaká cez leto?
Zdroj: TASR

Opravuje sa plot, pribudli nové sprchy a na svoje si prídu aj najmenší. Budú pre nich pripravené kolotoče a rôzne preliezky. Pochopiteľne, svoju skrátenú tvár dostáva aj tráva, ktorú vo veľkom začali kosiť.

Delňa sa začína napĺňať vodou a to znamená, že športovať v obrovskom areáli bude možné už o niekoľko dní. Konkrétne, otvorenie bude už budúci víkend a do dvoch týždňov čaká na návštevníkov volejbal beach, hádzana beach, futbal beach, či vodné pólo. Primátor Pavel Hagyari na svojom profile facebooku uviedol, že sa chystá aj ekologické čistenie rias a pripravené budú aj trampolíny pre deti a kolotoče.

„Vstupné bude jedno euro, deti do šiestich rokov môžu prísť zadarmo. Študenti si pripravia päťdesiat centov,“ uvádza hlava mesta. O tom, že nové budú aj sprchy nie je potrebné pochybovať. Obľúbená kúpalisko sa tak po rokoch opäť vrátiť do starých koľají a zažije svoju zašlú slávu.

foto: archív fb

Deňa v Prešove je pojem: Po rokoch oficiálne otvorí svoje brány!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM