Marek Šebeňa Krimi

Kuriózna zrážka buginy a citroenu: Toto sa len tak nevidí!

Pohľad, aký sa pritrafí možno raz za život! Na ceste došlo k naozaj kurióznej nehode. S Citroenom C5 sa totiž zrazilo vskutku neobvyklé vozidlo. Do osobáku vpálila obrovská bugina. A následky boli deštrukčné. Na mieste to vyzeralo ako v známej americ

Hukot motora, vôňa benzínu, pišťanie pneumatík a napokon hlučný rachot praskajúcej karosérie! Takúto scénu, akú obvykle môžu ľudia vidieť z prenosov televíznych staníc, či po zakúpení drahého lístka na známu šou Monster Truck, zažila Rožňava nečakane a navyše úplne zadarmo.

Kým v Spojených štátoch sa diváci kochajú na likvidovaní vrakov Monster Truckmi, v Rožňave to zvládla aj bugina. Tá pri nehode vrazila do Citroenu C5 a tak ľudia mohli na vlastné oči vidieť, aké ničivé môžu byť následky kolízie mašiny na megakolesách s obyčajným osobákom.

##Fotogaléria a videá priamo z miesta kurióznej nehody nepotrebujú ďalší komentár. Pozrite si to. [/size][/color]

[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/tpXtbtud­1DQ[/youtube]

Po náraze do zadnej časti citroenu nastal na mieste obrovský hukot. V tej chvíli sa z osobného auta stával už len nepojazdný šrot. Za ničivou zrážkou stojí pritom nešťastný omyl vodiča. Ten namiesto jednotky zaradil spiatočku a namiesto brzdy stlačil plyn.

Po zrážke zostal smutný nielen majiteľ citroenu, ale i šofér, ktorý si požičal buggy na jazdenie. Ani samotné vystupovanie nebolo také ľahké, ako ľahko bugina vyšla na citroen. Tieto zábery naozaj stoja za to!

[youtube=420,270]h­ttp://youtu.be/fOc­LJ-BGtI4[/youtube]

zdroj: Chlapci z Rožňavy :)

buggy vs c5
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM