Ľubomír Hudačko Hokej

Kuriozita na hokejovom zápase: Prešovskí hráči odmietli pokračovať v hre!

Mal to byť zápas ako každý iný, ale skončil sa predčasne. Duel hokejistov Penguins proti Spišskej sa nedohral. Naši hráči odmietli ďalej pokračovať.

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita na hokejovom zápase: Prešovskí hráči odmietli pokračovať v hre!
Zdroj: Vlado Salzer

Tradičná hokejová súťaž na východnom Slovensku, ktorá je známa pod názvom Spišský pohár, zažila nečakanú kuriozitu. Stredajší zápas HC Prešov Penguins proti Spišskej Novej Vsi sa nedohral. Stalo sa tak v 46. minúte za stavu 3:2 pre Spišskú Novú Ves. Vtedy prešovskí hokejisti odmietli ďalej pokračovať v hre.

Prečítajte si tiež: Prešovskí hokejisti súperovi nasúkali debakel: Parádny gólostroj na turnaji!

„Naši viedli na Spiši 2:0, domáci ale otočili zápas a v 46. minúte sa dostali do vedenia o jeden gól. Zápas sa však napokon nedohral, keďže naši odmietli ďalej pokračovať v hre kvôli sporným verdiktom rozhodcu. Veríme, že podobná situácia sa už nezopakuje a s B tímom Popradu si zmeriame sily už vo férovom súboji,“ uvádza sa na facebooku hokejového HC Prešov Penguins.

Prečítajte si tiež: Pokus číslo šesť: Tatran sa dočkal prvého gólu a konečne sa raduje aj z výhry!

HK Spišská Nová Ves – HC Prešov Penguins 3:2 (0:1, 1:1, 2:0), ukončené v 46. minúte

  • Góly: 33. Lesňák (Koky, Vantroba), 45. Kramár (Ihnaťo, Giľák), 46. Findura – 9. Madový, 26. Gápa (Pulščák)

Spišská Nová Ves: Surák (Orčík) – Vantroba, Brejka, Knižka, Cvengroš, Kyčák, Všetečka, Kramár, Osuský – Findura, Vaic, Vaško – Hamráček, Koky, Lesňák – Ihnaťo, Giľák, Ondov – Zwick, Štrauch, Klinga

Prešov: Švihálek (Gavalier) – Krčula, Ondrej, Valečko, Madový, Niník J., Kamaliev, Macko – Lipovský, Prokop, Solomončak – Datsik, Bylina, Kokavec – Jokeľ, Šimčák, Kamalov – Blaško, Pulščák, Gápa

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM