Monika Földešiová Rôzne

Kupujete plechovú strechu? SATJAM poradí, ako na to...

Ak potrebujete novú strechu nad hlavou, nemali by ste nič nechať na náhodu. Spoločnosť SATJAM vám poradí, aká strešná krytina je tá najideálnejšia, ako ju čo najkvalitnejšie namontovať a čo všetko musí obsahovať kompletná cenová ponuka...

Dôležitá je hrúbka plechu strešnej krytiny[/color][/si­ze]

Hrúbka plechu má výrazný podiel na životnosti strešnej krytiny. Vstupný materiál t.j. zvitkový plech, ktorý spoločnosť SATJAM používa na výrobu strešných krytín, je hrúbky 0,5 mm a je od renomovaných a certifikovaných oceliarskych spoločností, ktoré spĺňajú normy platné na území SR a EU.

Pozor na kompletnú cenovú ponuku![/color][/si­ze]

V cenovej ponuke majú byť okrem výmery strešnej krytiny uvedené aj strešné doplnky v potrebnom množstve. Skontrolujte si preto, či máte naozaj kompletnú ponuku, aby ste neskôr nezistili, že vám k dokončeniu strechy chýba veľa doplnkov. V spoločnosti SATJAM ponúkame bezplatné zameranie a vypracovanie kompletnej cenovej ponuky.

Dodávka do 7 pracovných dní[/color][/size]

Keďže každá strecha je vyrábaná na mieru, informujte sa už pred objednaním strechy, aká dodacia doba je garantovaná výrobcom – predajcom. V spoločnosti SATJAM vám vďaka pravidelným rozvozom dovezieme vašu strechu už od 5 do 7 pracovných dní od objednania.

Dovoz strechy až na stavbu – autom s hydraulickou rukou![/size][/co­lor]

Štandardom u nás je dovoz strechy až k vám domov autom s hydraulickou rukou. Vylúči sa tým možnosť poškodenia pri ručnom prekladaní plechov v dôsledku neodbornej manipulácie s krytinou.

Pozor na kvalitu montáže[/size][/co­lor]

Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že montáž plechovej krytiny je jednoduchá, opak je pravdou. Neodborná montáž strešnej krytiny má za následok skrátenie jej životnosti, ak neboli dodržané montážne postupy. Preto odporúčame zveriť montáž strechy našim vyškoleným montážnikom.

[blockquote]Spo­ločnosť SATJAM, s. r. o. – strecha dneška, pôsobí na trhu od roku 1995, ako dodávateľ kovových ľahkých strešných krytín, trapézových plechov, odkvapových systémov, sendvičových panelov a strešných doplnkov. Vyrábame strešnú krytinu a dodávame na trh moderný strešný systém s dôrazom na kompletnosť, funkčnosť, kvalitu a prijateľnú cenu. Plechové strechy – strešné krytiny spoločnosti SATJAM získali v roku 2004 ako prvé v ČR ocenenie kvality Czech Made. Pre priemyselné aplikácie – oceľové haly, logistické areály, výrobné závody, komerčné centrá a pod. je pripravená široká paleta trapézových plechov na strechy objektov, fasádnych obkladov a sendvičových panelov alebo konštrukčných profilov na opláštenie. Výroba striech prebieha v dvoch výrobných závodoch v Ostrave a v Písečné u Jeseníku na ploche takmer 80 000 m2. Predaj strešnej krytiny, montáž a zákaznícky servis zaisťuje sieť obchodných partnerov po celom Slovensku.[/bloc­kquote]

Pre bližšie informácie kontaktujte naše predajné miesta, radi vám poradíme. kontakty nájdete [link=http://www­.satjam.sk/kon­takty-67.html?lang=sk]TU[/lin­k]

www.satjam.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM