Ľubomír Hudačko Správy

Kultúrna scéna sa z toho nevie spamätať: Zomrel známy prešovský DJ Robo Seman

Posledná rozlúčka so zosnulým bude vo štvrtok 28. júla od 11.00 hod. v dome smútku na prešovskom hlavnom cintoríne. Semanovi podľa našich zistení zlyhalo srdce.

Ilustračný obrázok k článku Kultúrna scéna sa z toho nevie spamätať: Zomrel známy prešovský DJ Robo Seman
2
Galéria

Pred vyše dvomi rokmi mu zomrela mama, ktorú na Budovateľskej ulici usmrtilo auto. Jeho vodič z miesta nehody ušiel, o čom informoval portál noviny.sk.

Róbert Seman patril k legendárnej skupine prešovských dídžejov, ktorí roky zabávali na diskotékach množstvo východniarov. Na sociálnych sieťach o jeho skone nikto nechcel uveriť, podľa našich zistení mu zlyhalo srdce.

Emotívne spomienky

„Odpočívaj v pokoji kamarát. Veľa sme spolu prežili,“ informoval verejnosť ako prvý o úmrtí ďalší harcovník z brandže Rudolf Voit. Aspoň virtuálne sa s ním rozlúčili aj ďalší kolegovia, známe osobnosti a kamaráti. Všetci sa zhodli na tom, že bol parťák na pohľadanie, skvelý človek a bolo im cťou sa s ním poznať.

„Nech mu je zem ľahká, úprimnú sústrasť rodine,“ pridal sa ku kondolujúcim aj exprimátor Prešova Pavel Hagyari. Veľa zážitkov s ním mal aj Peter Milky Milkovič, ktorý mu tiež venoval emotívnu spomienku.

„Ťažko sa hľadajú slová. Pre mnohých z nás si bol učiteľom, vzorom, žijúcou legendou, keď sme začínali, neskôr kamoš s veľkým srdcom vždy na dlani, vždy za každú somarinu. Odpočívaj v pokoji a roztoč tam poriadnu party, kým prídeme,“ napísal na sociálnej sieti.

Posledná rozlúčka s Róbertom Semanom bude vo štvrtok 28. júla od 11.00 hod. v dome smútku na prešovskom hlavnom cintoríne.

Hl. foto: ilustračné

Objektívom: Prešovčania smútia za dídžejom Semanom
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM