Kultúra

Ktoré z nich oslovia práve vás? Vybrali sme TOP 12 marcových podujatí v Prešove

Čo nás čaká v Prešove počas tretieho mesiaca v roku? Napríklad aj takéto atraktívne podujatia, o ktorých sa podľa nás rozhodne oplatí vedieť.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré z nich oslovia práve vás? Vybrali sme TOP 12 marcových podujatí v Prešove
Foto: Ľubomír Hudačko

FS Šarišan – Zlatá svadba

2. marca o 19:00 v Divadle Jonáša Záborského

Predpremiéra. Nový jubilejný program FS Šarišan, pod názvom Zlatá svadba. Predpremiéra predznamenáva I. premiéru o deň neskôr v podvečer a II. premiéru tiež 3. marca vo večerných hodinách.

Čarovná muzika

3. marca od 16.00 vo Viole

Divadlo Cililing. Keď sa chudobných rodičov syn poberie do sveta, sám nevie, čo ho tam čaká. Nájde si robotu u starej tetky, ktorá je k nemu neľudská, no napriek tomu ju prekabáti a získa čarovné husličky aj píšťalku.

Snehulienka na ľade

3. marca o 17:00 na zimnom štadióne

Rozprávka pre deti, ktoré sa vedia, ale i nevedia korčuľovať. Snehulienka na ľade sa predstaví aj so svojimi kamarátmi trpaslíkmi v Prešove. Veselý príbeh a „čáry máry“ zlej čiernej čarodejnice nakoniec i tak skončia šťastne vďaka princovi, kamarátom trpaslíkom a láske.

Koncert Babjakovcov

9.marca od 19:00 v PKO

Jarný koncert súrodencov Babjakovcov – Terézia Kružliaková mezzosoprán, Ján Babjak tenor, Martin Babjak barytón, Daniel Buranovský, klavír.

Postman

9. marca od 20.30 v Chris­tianii

Ide o sólový akustický projekt speváka skupiny 5 Vymir Kostantina Pocztara. Na konte má 3 EP, jeden album a desiatky koncertov vo svete. Umelec spieva v angličtine a ukrajinčine.

Bad Karma Boy&Role

9. marca od 21.00 vo Wave

Spoločná tour Bad Karma Boy a Role, s čerstvými doskami, radenými medzi tie najzaujímavejšie na československej scé­ne.

Fragile

14. marca od 18.00 v Kine Scala

Slovenská vokálna skupina zložená z populárnych osobností. Hitom svetových autorov a interpretov dávajú svojou kreativitou a hravosťou novú tvár.

Chlieb s Maslom

16. marca od 19.00 v Kine Scala

Som slobodný – kľúčová veta tohto nádherného príbehu troch mužov hľadajúcich zmysel partnerských vzťahov a ideálneho spôsobu ako v nich zotrvať.

Lavagance

16. marca od 20.30 v Chris­tianii

Lavagance je slovenská indie popová skupina z Bratislavy, ktorá funguje na hudobnej scéne od roku 2005. V ich hudbe sa často miešajú prvky popu, indie rocku a elektroniky.

Skús cirkus

18. maca 16:00 v PKO

Kúzla a čary, ktoré sú zábavné a bezpečné. Žonglovanie, akrobacia, povrazolezectvo i krotenie divých šeliem. Ale nebojte sa, zvieratká nie sú týrané, budú oživené. Ako? Tak to sa môžete prísť pozrieť.

Lucie Bílá Recitál

23. marca od 19.00 v DJZ

Lucie Bílá patrí už niekoľko rokov na Slovensku k absolútne najpopulárnejšim speváckym osobnostiam so širokým spektrom svojho zamerania.

Opri sa o mňa 2018

25. marca od 15.00 v PKO

Vystúpia Peter Cmorik, Martin Harich, Elevenhill, Mafia Corner. Moderujú Lucia Slováková a Roman Bomboš. Vstup od 14.00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM