Správy

Kto že to bude rozdávať pracovné úlohy? Inzerát o voľnom mieste z Veľkého Šariša POBAVÍ

Vo Veľkom Šariši hľadajú novú posilu. Na tom by nebolo nič zvláštne, no inzerát obsahuje slovo, ktoré by sme tam nečakali a tak upútalo našu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Kto že to bude rozdávať pracovné úlohy? Inzerát o voľnom mieste z Veľkého Šariša POBAVÍ
1
Galéria

Mestský úrad vo Veľkom Šariši na svojej webstránke informuje o voľnom pracovnom mieste. Na Oddelenie kultúry, športu a mládeže potrebuje obsadiť Správcu športovísk.

„Jeho náplňou práce bude zabezpečovanie realizácie drobných opráv a údržby vo zverených športových areáloch vo vlastníctve mesta, príprava zverených športových areálov vo vlastníctve mesta na ich využitie občanmi a právnickými osobami v zmysle príslušných zmlúv o užívaní majetku mesta či vedenie záznamov o preberaní a odovzdávaní športových areálov na ich využívanie,“ píše sa v inzeráte.

Kto rozdá úlohy

Posledný bod úloh však upútal našu pozornosť. Obsahuje totiž milý preklep, ktorý tak trochu zmenil pozíciu primátora.

„Náplňou práce budú aj ďalšie pracovné povinnosti, vyplývajúce z interných predpisov mesta a pracovných úloh uložených primátom, prednostom alebo priamym nadriadeným,“ vymenúva ďalej inzerát na webe mesta Veľký Šariš. Verme teda, že naozaj ide o preklep a aj vďaka nášmu upozorneniu si to na radnici rýchlo opravia.

ilustračné foto

Objektívom: Vtipný preklep v inzeráte
1
Galéria
Zdroj: Mesto Veľký Šariš

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM