Milan Jusko Krimi

Kruté chvíle rodiny Petra (17): Zmizol bez stopy!

Už päť dní sa mladík neozval rodičom a nik nevie, kde sa nachádza. Mladého muža naposledy videli na autobusovej stanici a odvtedy sa stratil bez stopy.

Z domu odchádzal 29.6.2012 ráno o 6.20 a odchádzal k autobusu smerujúcemu do Humenného. V ten istý deň ho o 13.30 naposledy videli na vranovskej autobusovej stanici. Odtiaľ už stopy po ňom zmizli.

Peter Širák (17) z Vranova nad Topľou je vysoký 175 cm, štíhlej postavy, držanie tela nachýlené dopredu, má hnedozelené oči, krátke rovné vlasy tmavo-hnedej farby a na ľavej strane brady má materské znamienko.

Naposledy mal na sebe oblečené modré rifle, sivobiele tričko s nápisom Adidas, bielo-modré tenisky Adidas, zelenú mikina – v prednej časti s geometrickými tvarmi žltej farby a na hlave mal plátennú sivobielu šiltovku s nápisom Adidas, Informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Akékoľvek poznatky k nezvestnému oznámte osobne alebo telefonicky na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ vo Vranove n/Topľou na číslo 0961 86 3371 alebo na 158.

prešov24/KRPZ

nezvestny_mladik
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM