Ľubomír Hudačko Kultúra

Kristína roztancovala Prešov: Fanúšikovia zaplnili sálu už polhodinu pred začiatkom, speváčka bola dojatá!

Kto by čakal vystúpenie speváčky Kristíny ako nesmelé či mdlé, veľmi sa mýlil. Energické tancovačke zabránili len miesta na sedene, interpretka nezaprela svoj východniarsky pôvod. Naplnené Kino Scala bolo už viac ako polhodinu pred začiatkom!

Ilustračný obrázok k článku Kristína roztancovala Prešov: Fanúšikovia zaplnili sálu už polhodinu pred začiatkom, speváčka bola dojatá!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Vysoká účasť fanúšikov si našla priestor v Kine Scala už polhodinu pred začiatkom šou. A miesta našli len tak tak! Delili sa na rôznorodé vekové skupiny a vidno bolo aj naozaj veľmi neskoro narodených.

Štyria hrali na siedmich nástrojoch

Kristína vystúpila na Slovensku v rámci Horehronie tour 2014 vôbec prvýkrát práve v Prešove. A túto časť šnúry začala pôsobivo prierezom svojich populárnych melódii, noviniek či menej poznaných piesní. Doprovod jej robil dvorný producent Martin Kavulič a ďalší traja spoluhráči. Dokopy štyria muzikanti však zahrali na siedmich rôznych hudobných nástrojoch, pričom celkovo kvôli výmene gitár ich bolo až desať! V hre boli okrem synťákov a bicích niekoľko druhov gitár, akordeón, flauta a fujara.

Pánov teda dopĺňal dôvod, prečo ľudia zavítali do Kina Scala, speváčka Kristína. Najviac zarezonoval jej najnovší počin s východniarskym názvom Ta ne!, ktorý si pospevoval aj gitarista skupiny. Hoci pochádza z Českej republiky. Zaujímavosťou koncertu boli sólové prierezy jeho i bubeníka. Aj preto, aby hlavná postava večera mala čas prezliecť sa.

Bol aj prídavok, speváčka dojatá

Vymenila celkom tri outfity a publikum potešila hitmi i menej opočúvanými pesničkami. Začalo sa rezkou Tak si pustím svoj song, ktorá neurazila a postupne z rukáva kapela sypala aj V sieti ťa mám, alebo Pri oltári. Tretia menovaná zaznela takmer na samom začiatku. No priestor dostali z tretieho albumu Na slnečnej strane sveta aj Tancuješ mi v srdci, alebo Odpúšťam, ktoré poznajú viac hlavne skalní fanúšikovia. A určite im nevadilo, že sa v piesňach v hromadnej miere používali sample a dvojhlasy.

Na záver si formácia prichystala Horehronie a ako prídavok už s ružami v ruke speváčka sľúbila ešte Viem, lebo viem. Východniarka svojich fanúšikov rozhodne má aj v Prešove. Nie nadarmo si manažment vybral naše mesto ako prvé slovenské v zastávke turné a vyplatilo sa. Mladé publikum doprevádzané rodičmi sa dočkalo svojho idola a po koncerte v hojnom počte ešte slušne počkalo na podpisy. Kráska z východu ich odmenila aj úsmevom, predtým ich zamestnala svojimi popevkami a…bola dojatá!

V Prešove vystúpila Kristína: Zazneli aj tieto hity!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM