Krimi

Krásny čin prešovského policajta Štefana počas dovolenky: Zachránil život chlapčeka (6)

Prešovský muž zákona Štefan sa vybral na dovolenku k moru do Chorvátska. A práve tam podľa slov polície zachránil život 6-ročného chlapca.

Ilustračný obrázok k článku Krásny čin prešovského policajta Štefana počas dovolenky: Zachránil život chlapčeka (6)
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia na svojej facebookovej stránke informovala, že policajt Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov-Sever Štefan Jurko zachránil život topiacemu sa chlapčekovi (6) v chorvátskej destinácii Rogoznica počas svojej dovolenky.

„Chlapec sa spoločne s otcom pochádzajúcim z Maďarskej republiky počas šnorchlovania v mori začali topiť. Pri tom, ako sa šnorchlovali, tak sa chlapec cez dýchaciu trubicu napil vody, a následne sa začal topiť, kde sa ho otec snažil vybrať z vody, a pri tom ako vyberal syna dostal kŕč do nohy a začali sa obidvaja topiť,“ uviedla polícia.

Tá zároveň doplnila, že otec začal kričať o pomoc, okolo nich plával práve Štefan, ktorý začal bez váhania plávať k topiacim sa mužom.

„Chlapec sa strácal pod hladinou vody, policajt ho chytil pod pravé rameno a pomaly plávajúc k brehu ho dostal na pevninu. Otec doplával na pevninu sám bez cudzej pomoci s kŕčom v nohe,“ dodali muži zákona.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM