Ľubomír Hudačko Rôzne

Krásne východniarky pútali pozornosť: Na móle sa stretlo hneď päť aktuálnych missiek!

Tí, čo nezavítali na túto módnu prehliadku, môžu banovať. Prišli totiž o jedinečnú možnosť zhliadnuť hneď päť aktuálnych nositeliek titulu Miss na jednom mieste! Atraktívne podujatie navyše dokázalo pomôcť polosirotám, ktoré sa po smrti mamy ocitli v hroznej situácii.

Ilustračný obrázok k článku Krásne východniarky pútali pozornosť: Na móle sa stretlo hneď päť aktuálnych missiek!
Zdroj: Dnes24.sk

Módna prehliadka, ktorá pútala pozornosť prítomných aj krásou východniarskych missiek sa uskutočnila v posledný víkendový deň v prešovskom PKO. Príjemné popoludnie bolo pastvou pre oči a to nielen pre pánov. Veď dámy predvádzali nádherné róby, šaty či doplnky, ktoré ocenili pre zmenu nežnejšie polovičky.

Výťažok pre putuje pre mladé dievčatá

Na podujatí, ktoré malo charitatívny charakter prezentovala viac ako desiatka modeliek úžasné kusy odevov od športového oblečenia až po svadobný obrad. Medzi modelkami nechýbali aktuálne missky a zaujímavosťou bolo, že medzi nimi bol aj 25-ročný vekový rozdiel! Výťažok z neho putuje pre polosiroty z Prešova Aničku, Žanetu, Vladimíru a Zdenku.

Mladým Prešovčankám zomrela v lete mama a zostali bez jediného centa vo vrecku. „Nechcem hovoriť o nešťastí týchto dievčat, nepotrebujú súcit. Potrebujú pomoc. Takže výťažok poputuje týmto krásnym dievčatám,“ vyjadrila účel charitatívneho popoludnia Renáta Tokárová. Prehliadku spestrili svojim hudobným umením speváčka Michaella, inštrumentálne Duo Farsa či Olympic revival.

Na móle až päť missiek

Po móle predvádzali východniarsku krásu aj Mrs. Globe SR Renáta Tokárová (44), Miss Fitness Olympia Sports model USA Janka Kordiaková (42), Miss Prešov Lýdia Tkáčová (22), Miss Tuning zraz Svidník Martina Nemčíková (22) a Miss Domaša Silvia Fialková (19). Miestami pozorné publikum obdarovalo krásavice vkusným kvietkom, pre MISS Prešov Lýdiu Tkáčovú bola pripravená iná odmena: „Už som dostala napríklad básničky, ale nahratú skladbu na klavíri mi ešte nikto nevenoval. Je to v dnešnej dobe nevšedné, to sa musí uznať. A také nekomerčné,“ okomentovala sympatická dáma darček od nápadníka.

Podľa hlavnej organizátorky Márie Mačovej bolo hlavným poslaním akcie pomôcť ľuďom, ktorí sa ocitnú v núdzi. Tak sa stalo aj počas popoludnia v prešovskom PKO, ktoré bolo naplnené takmer do posledného miesta. Prítomní neváhali prispieť ľubovoľnou sumou a mohli sa tak pokochať nádherou nielen dievčat vyhlásených za MISS. Cieľom totiž nebola súťaž o najkrajšiu modelku. Ale ľudská solidarita. Vydarené podujatie to potvrdilo a naozaj stálo za to!

foto: Peter Ilenčík

Módna prehliadka v Prešove
40
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM