Ľubomír Hudačko Kultúra

Krásna východniarka Kristína vystúpi v Prešove: Zložila pesničku s populárnym výrazom Ta ne!

Fanúšikovia Kristíny sa majú na čo tešiť. Krásna východniarka sa vydáva na turné, počas ktorého neobíde ani Prešov. V Kine Scala sa už o pár dní predstaví s najzásadnejšími skladbami, ktoré aktuálne vydáva na jednom poli ako výberovku Tie Naj. Zložila aj pieseň s populárnym spojením Ta Ne!

Ilustračný obrázok k článku Krásna východniarka Kristína vystúpi v Prešove: Zložila pesničku s populárnym výrazom Ta ne!
Zdroj: Dnes24.sk

Interpretka pochádzajúca zo Svidníka prekvapila. Do výberovky s najzásadnejšími pesničkami zaradila aj novinku Ta Ne.

Žánrovo uletela

„Som pôvodom východniarka a mám rada ozajstnú a spontánnu zábavu. Chcela som tentokrát žánrovo uletieť a urobiť niečo zábavné, preto som si pre fanúšikov pripravila humornú pesničku, ktorej text je recesia. Verím, že Ta Ne s vtipným textom všetkých roztancuje a prinesie im skvelú náladu," smeje sa Kristína.

Už 6. novembra odštartuje Kristína československé turné Horehronie tour 2014. Počas neho sa zastaví aj v Prešove „Momentálne mi začína Horehronie tour v Čechách a na Slovensku a všetkých srdečne pozývam. Predstavím sa so svojou kapelou a na koncertoch odznejú Tie Naj skladby a spomínané novinky," doplnila s radosťou speváčka.

Každá skladba srdcovkou

Na výberovke nájdu fanúšikovia najväčšie hity ako Horehronie, Pri oltári, V sieti ťa mám, či Jabĺčko. Nové CD obsahuje aj skladby, ktoré na žiadnom albume ešte nevyšli ako Ovoňaj ma ako ružu, Rozchodový reggaeton, či úplné novinky Navždy a Ta Ne.

„Ľudia sa radi vracajú k starším albumom, ktoré sú dnes už, žiaľ, vypredané. Naposledy som vydala album pred dvoma rokmi a odvtedy som nahrala viacero nových piesní, ktoré fanúšikovia nemali možnosť nikde nájsť. Výberovka Tie naj je pre mňa niečo špeciálne, je to môj prvý výberový album a predstavuje kus môjho života, od začiatkov až po súčasnú tvorbu. Keď som sumarizovala piesne, zaspomínala som si ako vznikali, ako som prežívala ich tvorbu vtedy a teraz. Sú to neopísateľné zážitky, ktoré sa mi zapísali hlboko do duše a sú dôkazom cesty, na ktorú som sa vybrala. Každá jedna skladba je mojou srdcovkou a predstavuje posun v mojej kariére,“ teší sa Kristína.

Za predchádzajúce tri albumy získala Kristína platinové platne, jej piesne na Youtube presiahli 50 miliónov videní a navyše už trikrát po sebe sa stala Najúspešnejšou Slovenskou speváčkou v prestížnej súťaži Český slávik v kategórii Slávik bez hraníc. Kristína vystúpi v Kine Scala 13.11.2014 od 19­.00.

foto: Michal Jelínek

Kristína sa predstaví v Prešove: Počuť budete aj skladbu Navždy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM