Správy

Konečne si nakúpime aj topánky: 3 prešovské predajne o otvorení, stratách či zľavách

Po dlhom čase otvoria v pondelok 19. apríla aj prešovské predajne obuvi. Oslovili sme 3 z nich, keďže sa taktiež pripravujú na veľký deň.

Ilustračný obrázok k článku Konečne si nakúpime aj topánky: 3 prešovské predajne o otvorení, stratách či zľavách
Zdroj: TASR/František Iván

Sú to už štyri mesiace, čo zatvorené ostali aj predajne obuvi. Ako sa teda na dôležitý dátum pripravujú takéto predajne v Prešove?

Otvoria všetky

„V pondelok 19. apríla bude štátom umožnené otvoriť prevádzky, takže v Prešove by mali byť otvorené všetky naše predajne,“ prezradil na úvod pre Prešov Dnes 24 tím z prešovskej predajne obuvi CCC.

Na sklade by už zimnú kolekciu na predajniach nemali mať, keďže sa im menila na jarnú. „Straty sme však, samozrejme, zaznamenali. Keďže sme boli štyri mesiace zatvorení, určite ich máme. Ale presnú sumu nie je možné vyčísliť. Čo sa týka zliav, tie sú na posúdení na marketingovom oddelení. Nateraz ešte v tom nemáme definitívu,“ uviedol ďalej tím z prešovskej predajne obuvi CCC.

Široká ponuka

Pre zákazníkov pripravili širokú ponuku aktuálneho tovaru renomovaných značiek z jarnej kolekcie obuvi a tašiek aj v predajniach Ro­bel.

„Ponuka bude rozšírená tiež o tovar, ktorý zákazník vie zakúpiť aj za zvýhodnené ceny. Tieto dni naše kolegyne na všetkých predajniach na Slovensku pripravujú predajne na znovuotvorenie,“ poznamenal pre náš portál Jozef Robel.

Vzhľadom k tomu, že je jar a zákazníci budú hľadať nové módne trendy, je v ich predajni zameranie na ponuku nových kolekcií tovaru.

Veľa škôd

„Zimná kolekcia už je na predajniach bezpredmentná. Avšak zákazník, ktorý o ňu má záujem, si vie nájsť celú ponuku sortimentu na našej webstránke a objednať si tovar nezáväzne k osobnému odberu na ktorúkoľvek našu pobočku,“ upresnil ďalej Robel a na záver dodal, ako to u nich vyzerá so stratami.

„Predajne boli dlhodobo zatvorené, čo so sebou prinieslo veľa škôd. Verím však, že táto situácia je za nami a tešíme sa na zákazníkov, ktorí opäť navštívia naše predajne a doprajú si krásnu novú obuv,“ povedal.

Jarná kolekcia

Na otvorenie oboch predajní v Prešove sú takisto už teraz pripravení aj v predajniach Baťa. „Riadime sa všetkými nariadeniami vlády, predajne budeme pravidelne dezinfikovať, personál bude nosiť ochranné pomôcky. Pre zákazníkov máme pripravenú novú jarnú kolekciu v dámskej, pánskej i detskej sekcii. Otvorené bude v oboch pobočkách od 9.00 hod.,“ vysvetlila pre Prešov Dnes 24 marketingová manažérka Denisa Jandová.

Do plného otvorenia fungujú ich prešovské predajne zatiaľ ako výdajné miesta.

Ďalšie správy z Prešova a okolia

„Zákazníci si zatiaľ môžu objednávať tovar z e-shopu alebo cez službu Zavolaj a vyzdvihni. V Prešove ponúkame aj službu "Online predavač“, kde si môžu zákazníci nechať poradiť cez videokonferenciu," vysvetlila zaujímavosť Jandová.

Vysoký dopyt

Ako ďalej vysvetlila, objednávky vlani prispôsobili situácii a vďaka tomu nemali nadštandardné prebytky tovaru.

„Tento rok predaju nahrávalo chladné počasie počas minulých týždňov. Nepredaný tovar sme tradične ponúkali v rámci výpredaju zimnej kolekcie. Aktuálna situácia je komplikovaná. Zákazníkom sme však ponúkli rozšírené služby spojené s e-shopom aj vďaka tomu celú situáciu zvládame,“ pokračovala marketingová manažérka a na záver dodala:

„Máme za sebou zimný výpredaj a medzisezónne zľavy. Zaznamenávame vysoký dopyt po jarnom tovare, výraznejšie zľavy teda aktuálne neplánujeme,“ doplnila Jandová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM