Ľubomír Hudačko Správy

Komplikácia pre vodičov: Viaceré ulice budú čiastočne uzavreté, niektoré až do DECEMBRA

Vodičov a účastníkov premávky prešovská radnica žiada o rešpektovanie dopravných značiek a o zvýšenú opatrnosť pri prechádzaní uvedenými ulicami

Ilustračný obrázok k článku Komplikácia pre vodičov: Viaceré ulice budú čiastočne uzavreté, niektoré až do DECEMBRA
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Prešov informuje vodičov, že v najbližších dňoch bude čiastočne alebo úplne uzatvorených niekoľko ulíc. Dnes24.sk o tom informovala tlačová referentka Msú v Prešove Lenka Šitárová.

Dôvodom uzávierok sú stavebné práce.

„Pre stavebné práce na uložení vodovodnej a kanalizačnej prípojky bude v termíne od 15. do 17. marca 2023 čiastočne uzavretá Stavbárska ulica v Prešove a od 15. marca do 15. decembra 2023 bude z dôvodu výmeny oceľových plynovodov čiastočne uzavretých sedem ulíc,“ uviedla referentka.

Uložia plynovod

V tomto prípade pôjde o ulice Štúrova, Maybaumova, Radlinského či Budovateľská.

Tie budú čiastočne uzavreté na križovatkách a na miestach realizovaných rozkopávok pre uloženie plynovodu, v úsekoch približne od 10 do 100 metrov.

„A na uliciach Tomášikova, Prostějovská, Antona Prídavka budú čiastočné i úplné uzávierky, a to na križovatkách a na miestach realizovaných rozkopávok pre uloženie plynovodu, v úsekoch približne od 10 do 100 metrov,“ doplnila ďalej Šitárová.

Zvýšte opatrnosť

Oceľové plynovody budú vymenené za STL plynové rozvody, ktoré zabezpečia bezpečnú dodávku plynu a potrebné tlakové pomery v danej oblasti.

„Vodičov a všetkých účastníkov cestnej premávky prosíme o rešpektovanie dopravných značiek a o zvýšenú opatrnosť pri prechádzaní uvedenými ulicami,“ dodala na záver Šitárová.

archívne foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM