Futbal

Klub našiel na povale zabudnuté logo Tatrana: Do práce sa hneď pustil sám Micheľ, VIDEO

Prešov vyhral na jar zatiaľ všetky zápasy a tesne sa drží na 1. mieste. Medzitým sa oprašujú dôležité súčasti futbalovej značky.

Ilustračný obrázok k článku Klub našiel na povale zabudnuté logo Tatrana: Do práce sa hneď pustil sám Micheľ, VIDEO
Zdroj: Facebook.com/1fctatran

Netradičný moment zdieľal na sociálnej sieti futbalový klub Tatran Prešov. Hoci sa stále pohybuje len v III. lige, zelenobiela značka púta značnú pozornosť.

Najmä nekonečnou ságou okolo výstavby futbalového štadióna, alebo tiež snahou oživiť ho so skúseným manažérom a exrozhodcom Ľubošom Micheľom.

Našli ho na povale

Naposledy práve predseda predstavenstva klubu osobne vyčistil logo, ktoré si pamätajú najmä skôr narodení fanúšikovia. Koňare sa však k nemu po čase vrátili a preto je viac ako dôležité vrátiť mu zašlý lesk.

„Na povale sme našli zabudnuté logo FC Tatran Prešov, ale oprášili sme ho. Veríme, že nám prinesie 1. ligu a že tento znak budeme môcť zavesiť aj na náš nový štadión,“ uviedol klub na sociálnej sieti.

Priaznivci klubu veria, že to futbalistom prinesie šťastie, zatiaľ sú v jarných zápasoch stopercentní a lídrom tabuľky. Cez víkend vyhrali v Raslaviciach 3:1, ich najväčší konkurent zo Spišskej Novej Vsi však naplno bodoval taktiež. Rozdiel v tabuľke je tak len v rámci skóre.

Pozrite si aj priložené video, ako Ľuboš Micheľ oprášil lesk loga Tatrana Prešov. Počkajte však, kým sa načíta.

Zdroj: Facebook.com/1fctatran
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM