Ľubomír Hudačko Šport

Kickboxerom z Prešova sa opäť darilo: Žatva medailí tentoraz z domácej pôdy

Konkurencii opäť nedali príliš veľa možností na radosť. Prešovskí kickboxeri totiž na domácej pôde vybojovali poriadnu žatvu medailí.

Ilustračný obrázok k článku Kickboxerom z Prešova sa opäť darilo: Žatva medailí tentoraz z domácej pôdy
15
Galéria
Zdroj: kick boxing klub Panter

V športovej hale ZŠ Sibírska v Prešove bolo na programe 3. kolo Open ligy SZKB v disciplínach PF, LC, KL. A to pri účasti 233 štartujúcich z 20 klubov Slovenska.

V domácom prostredí sa tím prešovských kickbox Panterov predstavil vo vynikajúcej forme a spomedzi všetkých klubov obsadil prvé miesto. Zisk 18 zlatých, 12 strieborných a 6 bronzových nám dopomohlo k postupu na prvé miesto v priebežnom hodnotení klubov pred košický Guard a tretím klubom z Lučenca.

Nemalou mierou sa na tomto výsledku podpísala aj bojovnosť našich najmenších reprezentantov, ktorý pod taktovkou svojich mládežníckych trénerov Martina Lazorika a Sofie Adamečkovej predviedli svoju bojovnosť a prispeli tak do celkového sumáru medailí. Vynikajúco sa darilo aj členom Top tímu SZKB Nižníková, Kažiková Karlík a Levická. Tí ukázali svoju formu pred blížiacim sa Svetovým pohárom v Rakúskom Innsbrucku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Makajú na sebe a prináša to ovocie: Prešovskí kickboxeri opäť úspešní
15
Galéria
Zdroj: kick boxing klub Panter
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM