Ľubomír Hudačko Iné športy

Kickboxeri z Prešova sa nestratili: Na medzinárodnom turnaji zhrabli 27 medailí!

Za rekordnej účasti 646 štartujúcich z 51 klubov a 12 krajín sa na medzinárodnom podujatí v kickboxe Slovan Open zúčastnila aj 17 členná výprava Prešovského klubu Panter. A viedli si úspešne - takmer tridsiatka cenných kovov ich zaradila na skvelé 5. miesto zo všetkých zúčastnených klubov!

Ilustračný obrázok k článku Kickboxeri z Prešova sa nestratili: Na medzinárodnom turnaji zhrabli 27 medailí!
Zdroj: Dnes24.sk

V banskobystrickej hale Dukla Na Štiavničkách sa v sobotu 22.februára 2014 uskutočnil 15. Ročník WAKO medzinárodného turnaja v kickboxe – Slovak Open (Memoriál Ladislava „Doky“ Tótha).

Po slávnostnom otvorení sa rozbehol kolotoč zápasov na 6 tatami a vo dvoch ringoch, ktorý sa skončil krátko po 19.00 hodine aj vďaka dobrej organizácií SZKB. Naši pretekári predviedli vynikajúce výkony a nestratili sa ani nováčikovia vo výbere Prešova. Aj napriek zraneniam, ktoré sprevádzali na tomto turnaji našich reprezentantov a nedovolili im dokončiť svoje ťaženie za víťazstvom sme v tejto silnej konkurencii obsadili vynikajúce 5. miesto s pomedzi všetkých klubov. Získali 7 zlatých, 9 strieborných a 11 bronzových medailí!

Najviac sa darilo Viktórii Kažikovej, rovnako ako pred dvoma týždňami na Európskom pohári získala tri zlaté a pridala aj jednu bronzovú medailu. Dvoma zlatými sa môže pochváliť Erich Nižník a po jednej si domov priniesli Marek Karlík a nováčik vo výbere Prešova Peter Tiňo. Poďakovanie patrí aj ostatným pretekárom za vynikajúcu reprezentáciu klubu a mesta Prešov.

Kickboxeri z Prešova
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM