Ľubomír Hudačko Rôzne

Kedy ste tam naposledy boli? Výhľad z prešovskej Kalvárie je stále na nezaplatenie, FOTO

Stále má svoje čaro. Výhľad z prešovskej Kalvárie má plusy, ktoré sa oplatí raz za čas si zopakovať. Kedy ste tam naposledy boli vy?

Ilustračný obrázok k článku Kedy ste tam naposledy boli? Výhľad z prešovskej Kalvárie je stále na nezaplatenie, FOTO
14
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Len tak si posedieť na lavičke, či fotografovať okolie. Prešovská Kalvária je stále očarujúcim miestom, na ktoré sa oplatí vracať. Výhľad z nej na mesto je krásny a ponúka široké spektrum obrazov a pohľadov. Ak ste tam už dlhšie neboli, naša fotogaléria bude pre vás o dôvod viac sa tam ísť opäť pozrieť. Urobila tak aj Marcela: „Mám to miesto rada, pretože ruch mesta je len vidieť, našťastie nie je počuť. Určite je dobré si od neho trochu oddýchnuť,“ povedala nám.

Na našich fotografiách si môžete pozrieť zábery na Vodárenskú vežu, Šarišský hrad, prešovské kostoly či Divadlo Jonáša Záborského. „Z tohto pohľadu akoby vtáčej perspektívy som bola viackrát unesená, teraz to beriem už ako samozrejmosť. Príde mi to normálne, keďže sem chodím často. No tí, čo sem prídu prvýkrát, určite majú zážitok,“ zhodnotila pre náš portál Marta. Viac si už môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Chodíte naň tiež? Miesto v Prešove, ktoré ponúka takéto krásne pohľady!
14
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM