Ľubomír Hudačko Rôzne

Keď to Katka uvidela, hneď začala cvakať: Takýto krásavci sa promenádovali pri Prešove

Prišli si po potravu, tekutiny a stihli aj zapózovať. Srnčeky sa pri Prešove promenádovali jedna radosť. Stihlo ich zachytiť pozorné oko našej čitateľky a vy si ich môžete vychutnať v plnej kráse. Veď si pozrite krásne prekvapenie prírody vo fotogalérii.

Ilustračný obrázok k článku Keď to Katka uvidela, hneď začala cvakať: Takýto krásavci sa promenádovali pri Prešove
Zdroj: Dnes24.sk

Prišli, zapózovali a doslova dokázali pohladiť dušu. Príroda si v okolí Prešova pripravila krásne zvieracie prekvapenie. Srnčeky v časti Kanaš sa prišli promenádovať a zapózovať pred fotoobjektívom. A vďaka tomu vznikli pekné zábery, ktoré vedia pohladiť dušu. Šťastie na takéto roztomilé zvieracie prekvapenie pravidelne máva naša čitateľka Katarína.

„Naša záhrada súsedí s potokom, takže srnky si tu dajú niečo pod zub a hneď to spláchnu dúškom vody z Dzikova. Kedysi k nám chodila celá rodinka. Posledné dva roky však už vídam len srnčeka, občas srnu,“ prezradila naša pozorná čitateľka Katarína Vavreková Cimborová.

Jej fotografie dokazujú, že aj v okolí Prešova je príroda vďaka týmto živým tvorom stále krásna. Ak sa takto prídu ukázať na výslnie srnčeky a zapózujú pred fotoobjektívom, človeka to môže len potešiť. „V zime navštevujú aj kompostovú jamu a chrumkajú zvyšky zeleniny z kuchyne,“ prezradila nám ďalšiu zaujímavosť Katarína.

Čítajte tiež:

Vráti sa do Prešova kôň PreMo? Prečítajte si, s čím prišiel exprimátor Hagyari na svojom facebooku

foto: kvc

Srnčeky v časti Kanaš pri Prešove: Takto pózovali pred fotoobjektívom!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM