Ľubomír Hudačko Kultúra

Kapela No Brake zaujala klipom z ulíc Prešova a sledujte, aká vec sa jej teraz udiala: Tak za toto klobúk dole páni!

Kapela No Brake, ktorá sa zviditeľnila napríklad aj klipom z prešovských ulíc, sa so svojou hudbou čoraz viac presadzuje už i v zahraničí. Veď sledujte, aká zaujímavá vec sa im udiala. Líder kapely Juraj Beňačka dokonca priznal, že ani nevedia, ako sa o nich dozvedeli...

Ilustračný obrázok k článku Kapela No Brake zaujala klipom z ulíc Prešova a sledujte, aká vec sa jej teraz udiala: Tak za toto klobúk dole páni!
Zdroj: Dnes24.sk

Singel tejto skupiny, ktorý nesie názov Free Your Mind sa dostal do výberu britského hudobného kanála alexrainbirdMusic. AlexrainbirdMusic vytvára kompilácie toho najlepšieho od nových nezávislých interpretov z rôznych častí sveta a slovenská indie rocková kapela ich veľmi zaujala.

„Tešia nás všetky priaznivé reakcie na našu tvorbu a záujem zo zahraničia poteší ešte viac. Nevieme ako sa o nás dozvedeli, ale je to pre nás signál toho, že sa tie klipy oplatí robiť a že keď sú zaujímavé a dobre natočené, tak môžu zaujať aj za hranicami. Je veľmi dobré, že existujú ľudia, ktorí pomáhajú mladým kapelám zviditeľniť sa," povedal frontman kapely.

Skladba by sa mala objaviť aj na najbližšej výberovke World Indie Music, prostredníctvom ktorej sa o kapele No Brake budú môcť dozvedieť ľudia po celom svete. Singel Free Your Mind bol zverejnený spolu s klipom v lete tohto roku. Tešil sa veľkej obľube a to najmä v Prešove, kde bol natočený. Zaujímavý klip plný rôznych efektov nedávno dosiahol už 108 000 videní. No Brake je indie-rocová kapela z východného Slovenska. V roku 2013 vyšiel debutový album Hands Indie Air.

Môže vás zaujímať:

Rozhovor s Ivanom Táslerom: Rád spomínam na časy, keď sme hrávali na lavičkách na Sídlisku III

Prešovská skupina Heľenine oči? Jediná kapela, čo dokáže odohrať s úprimnou radosťou 7 koncertov za víkend!

VIDEO: Prešovčania z Mafia Corner prišli s novinkou a… nebrali si servítku pred ústa!

foto: ilustračné, archív No Brake

Chytľavá pieseň východniarov: No Brake majú aj atraktívny klip!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM