Správy

Je kráľom v tabuľke: Naďalej stopercentný Prešov vedie volejbalovú extraligu

V lige sa volejbalistom Prešova mimoriadne darí. Sú lídrom extraligy, no napriek tomu bol tréner Marek Kardoš aj tentoraz nespokojný.

Ilustračný obrázok k článku Je kráľom v tabuľke: Naďalej stopercentný Prešov vedie volejbalovú extraligu
Zdroj: Viktor Zamborský

Prešovskí volejbalisti v extralige natiahli víťaznú sériu od začiatku sezóny na šesť zápasov. V dohrávke 3. kola zdolali na domácej palubovke VKP Bratislava 3:0 (25:23, 25:20, 25:23). O zápase z prešovského volejbalového klubu informovala Jana Palenčárová.

Nespokojný tréner

Prešovčania v úvodných šiestich dueloch prehrali len dva sety a upevnili si pozíciu lídra. Najviac bodov za domácich nazbieral poľský univerzál Lukasz Szarek (19), piatimi blokmi sa blysol Ivo Mikovčík.

V drese VKP si po 13 bodov pripísali Ľuboš Kostoláni a Marek Malina. Hráčmi zápasu boli Michal Ščerba (Prešov) a Juraj Zaťko (Bratislava).

Marek Kardoš, tréner VK Mirad Unipo Prešov: „Mali sme veľmi vlažný vstup do setov. Od toho desiateho, pätnásteho bodu, keď už sa rotujú, keď už tá informácia znova z lavičky prichádza, tak to začneme dodržiavať, ale bohužiaľ, moderný volejbal sa hrá od začiatku do konca. My keď začneme niečo meniť a prispôsobovať sa súperovi, tak máme zrazu dvoj-trojbodové manko. Našťastie pre nás, sme tím, ktorý veľmi dobre podáva a dokáže presne podávať, čo je fajn. No nato, aby sme si urobili komfortný náskok, potrebujeme hrať od začiatku do konca takticky. Prvú časť setov sme boli úplne mimo.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM