Správy

Jarkovú rekonštruujú a teraz tám odstavia aj vodu: Týka sa to aj priľahlých ulíc

Onedlho dôjde k odstávkam vody na Jarkovej ulici. Tam aktuálne prebieha zásadná rekonštrukcia, obmedzenia sa však týkajú aj priľahlých ulíc.

Ilustračný obrázok k článku Jarkovú rekonštruujú a teraz tám odstavia aj vodu: Týka sa to aj priľahlých ulíc
Zdroj: Dnes24.sk

Na Jarkovej a priľahlých uliciach v centre Prešova bude prerušená dodávka vody, informuje o tom Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. závod Prešov.

Termíny odstávok

  • Stane sa tak v dňoch 15. a 21. júla 2020, vtedy bude prerušená dodávka vody na Jarkovej ulici a priľahlých uliciach v centre mesta.
  • V stredu, 15. júla 2020 od 8:00 do 20:00 hod. bude prerušená dodávka vody na Jarkovej ulici v úseku od Tkáčskej ulice po ul. Biskupa Gojdiča, tiež na Weberovej, Tkáčskej a na Baštovej ulici č. 1.
  • V utorok 21. júla 2020 v rovnakom čase od 8.00 do 20.00 hod. bude prerušená dodávka vody na uliciach Jarková od Hlavnej po Šarišskú, Suchomlynská, Baštová, Hlavná č. 121, 119, 117, 115, 105 a 103.

„Dodávka vody v uvedených termínoch bude prerušená z dôvodu plánovanej rekonštrukcie na vodovodnej sieti. VVS, a.s. závod Prešov informuje, že v prípade potreby pitnej vody počas odstávky bude zabezpečené náhradné cisternové vozidlo. V prípade ďalších informácií sa občania môžu obrátiť na dispečing VVS a.s. závod Prešov na tel. č.: 051 / 75 72 421,“ doplnila z prešovskej radnica tlačová referentka Msú Lenka Šitárová.

A v obrazoch si pozrite aj zábery na niekdajšiu podobu sídliska Sekčov.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Archívne snímky najväčšieho sídliska v Prešove
6
Galéria

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM