Ľubomír Hudačko Správy

STRACH u Táslerovcov: Jeden z členov IMT SMILE nekoncertuje. Dôvodom je zákerná choroba!

Člen najúspešnejšej slovenskej hudobnej skupiny IMT Smile Peter Bartoník sa dozvedel bolestivú správu. Diagnostikovali mu onkologické ochorenie.

Ilustračný obrázok k článku STRACH u Táslerovcov: Jeden z členov IMT SMILE nekoncertuje. Dôvodom je zákerná choroba!
Zdroj: Zuzana Balenčin

Kapela IMT Smile desaťročia patrí medzi špičku slovenskej populárnej hudby, za ten čas sa v skupine vystriedali mnohí hudobníci.

Najnovšie došlo na koncertoch k dočasnej personálnej zmene zo zdravotných dôvodov.

Najmladší člen kapely Peter Bartoník teraz nemôže s Táslerovcami a spol. vystupovať kvôli chorobe.

Hľadajú darcov krvi

„Možno ste si všimli, že na koncertoch od 29. júla s nami na pódiu chýba náš najmladší člen kapely, Peťo Bartoník. Peťovi, žiaľ, diagnostikovali onkologické ochorenie. Je hospitalizovaný v nemocnici a podstupuje liečbu. Ak poznáte niekoho s krvnou skupinou 0 negatív, tak sa nám ozvite. Hľadáme darcov krvi,“ prosí kapela IMT Smile svojich fanúšikov o pomoc na sociálnej sieti.

Pod príspevkom sa následne rozprúdila debata ochotných darcov, ktorí si vymieňajú kontakty a údaje, ako pomôcť. Rovnako tak hľadá pomoc u známych na sociálnej sieti aj Miro Tásler a tiež sám Bartoník na Instagrame.

„IMT z celého srdca úprimne ďakujem. Zároveň ďakujem všetkým, ktorí pomôžu k uzdraveniu môjho syna. Vrelá vďaka,“ vyjadril vďaku na sociálnej sieti otec, Peter Bartonik senior.

ilustračné foto

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM