Ľubomír Hudačko Iné športy

ICE Aréna v zajatí rekonštrukcií: Hokejisti budú hrať vo vynovenej hale!

Hokejistom Prešova pomaly svitá na lepšie časy, aspoň čo sa týka prostredia, v ktorom budú predvádzať svoje majstrovstvo. Avizované rekonštrukčné práce v ICE Aréne sú v plnom prúde, nový šat dostáva aj osvetlenie.

Ilustračný obrázok k článku ICE Aréna v zajatí rekonštrukcií: Hokejisti budú hrať vo vynovenej hale!
Zdroj: Dnes24.sk

Nielen hokejisti sa majú na čo tešiť. Zmena v hale iste zapôsobí aj na fanúšikov, ktorí prídu prešovských koňarov povzbudiť.

Nový šat aj pre šatne

Rekonštrukčné práce začali už 15.4. a doposiaľ sa vykonalo zníženie podlahy, výmena vodovodného a kúrenarského vedenia, kompletné elektrické vedenie či vytvorenie priestoru pre druhú rolbu – rolbáreň.

Novinku zaznamenajú aj hosťujúce mužstvá, pretože vynovená je aj ich šatňa. Domáca bola prioritou, strhli sa aj staré obklady a vytvorené boli hygienické nátery.

Náklady vyše 100 000 eur

Osvetlenie bolo vymenené aj v šatniach, taktiež bude ešte dokončená zástavba núdzového osvetlenia, v priestoroch vstupu ZŠ bola vybudovaná recepcia, hokejový obchod. Nechýba ani výmena starých okien za plastové, demontáž starého ventilačného systému – šatne, oprava strechy, demontáž starého osvetlenia aj so závesným systémom a montáž nového osvetlenia nad plochou.

„Celkové náklady presiahli viac ako 100 000 eur,“ dozvedeli sme sa od správcov klubu. Fanúšikovi tak veria, že zmeny v interiéri štadióna sa premietnu aj do výkonov a po rokoch sa snáď bude hrať extraliga aj v Prešove.

Foto: archív HC Prešov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM